Oj, var ska man börja!??

Vi anlände iaf till storstaden på söndag lunch och sattes genast in i det tajta schemat som gällde för de två dagarna vi skulle vara på plats. Det var övning tillsammans med en körpedagog, övning med en koreograf som justerade och fixade lite med vår redan ganska bra koreografi. Blev ju toppen till slut, tyckte vi iaf! =) Sen var det inspelning i studio med låtarna vi skulle köra plus julsångerna. Allting spelas in innan och dubblas vid sändning, annars skulle det inte vara så mycket ljud som kommer ut... Hektiska dagar var det. Sov med Rosie i kören. Vi däckade totalt på natten och sov som stockar ända till klockan ringde alldeles för tidigt dagen därpå. Det var UNDERBART att bli hämtad av erik sen på kvällen, för att sedan dra vidare mot Norrköping, där vi firade jul tillsammans med min familj. Det blev inte direkt en lugn jul... All shopping skulle göras den 23e till alla syskonbarn och till oss själva. Vilken pärs tänkte vi.....men oh vilket bra team jag och Erik är när det gäller shopping!! =) Det gick så smidigt så. Vi kollade ut julklappar till oss själva som den andra köpte, sen "glömde" man ju givetvis bort vad man skulle få så att det skulle bli mer spännande vid julklappsöppningen. Haha....

På fredagen åkte vi upp till Stockholm igen. Vilken tajming man hade sen då....kom exakt samtidigt som Bollnäsbussen kom till Frihamnen! Det kallar jag finess!! =) Började redan då känna av halsont och allmänt sjukdomsont i kroppen. Men det var bara att ge järnet och skita i hur man mådde. Ja menar, hur ofta är man med om en sån här sak!? Då gäller det ju att njuta av varje sekund oavsett omständigheterna. Fredagens uppträdande var en sån otrolig adrenalinkick. Sen hade vi en rolig sång oxå tyckte vi. Det kändes som att benen skulle hoppa ur kroppen när vi dansade, så upphetsad och lycklig var man! Efteråt heeeelt slut!! Sov ensam på hotellrummet eftersom Rosie bodde med sin sambo. Var ganska skönt att vara själv till en början...men man är ju van vid att sova bredvid någon, så liiite tomt var det allt. Men så fick jag ju toaletten, sängen och tv:n för mig själv oxå! Hihi...
Trodde inte att jag skulle fixa lördagens uppträdande. Mådde såå dåligt! Knaprade ipren hela dagen. Genrepet gick sådär...gnistan fanns lixom inte där hos någon. Det behövdes lite pepptalk. Det stod Hanna för. Bortsett från alla svordomar ger hon ett hejdundrande pepptalk! Alla blev super taggade att verkligen ge allt! Och så bra det gick sen då. Jag grät glädjetårar efteråt...haha! Det var så underbart!!!

Gårdagen låg man förståss däckad härhemma. Allt smink de senaste två dagarna har gjort att ögonlocken nästan hänger och är röd, flammig i ansiktet. Mådde inte ett dugg bra och sängen eller soffan kallade i princip hela dagen. Skönt de...att man fick åtminstone en vilodag. Idag klockan 14 ska vi träffas tillsammans med Hanna och ett team från tv4 och köra lite afrodans tillsammans med övning inför lördagens sändning. Pinsamt att visa sina stuff inför kameran. Inför varandra var det inga problem men att alla tittare ska få se nu oxå...haha galet!! :P

Ps. den kommande lördagens låt blir suverän med en klockren solist! Vänta ni bara....! =) Titta och RÖSTA!!! Tusen tack för rösterna hiitills förresten!!  

Körslaget!!

Imorgon bitti klockan 08.00 går bussen från Bollnäs packad med kör från både Sundsvall och Bollnäs...givetvis är ju den sistnämnda den klart bästa!! Är trött nu...och vill inte åka ifrån Erik....men det kommer nog bli såå kul. Är nervös, pirrig och förväntansfull! Har ju knappt någon aning om vad som väntar i stockholm de närmsta två dagarna....en sak är dock säkert; vi kommer att ge ALLT!! Och när det är slut, så tar vi från reservtanken! ;p

Skulle åka buss till stan och till jobbet häromdagen...hade 24 spänn på mig. Kliver på bussen och får reda på att det kostar 25 kr. Får jag åka med?? NEJ! Heeeelt otroligt!!! Att busschauffören hade mage att neka mig att åka 3 kilometer för att EN YNKA KRONA fattas. Fattar inte...
En annan busschaufför var riktigt snäll en annan dag....frågade om jag var ungdom eller vuxen. När jag sa att jag var vuxen (ärlig som man ju är....) sa han att det kunde han inte tro. Inte en dag över 19 år trodde han. HA, man tackar ja! Erik har gift sig med riktigt lammkött han! Hihi...

Nu blir det lite mys och tv med Erik innan det är dags för sängen. Orka tidiga morrnar!!!....zZzZzzzzzz

Vi ses i tv!! =) Kom ihåg 26e och den 27e!!!!!!!

Vadå barnslig!??

Det ringde någon tjomme från Fortums kundjänst förut.... "är din mamma eller pappa hemma? " har den tölpen mage att fråga!! Nog för att jag kanske låter väldigt ung i telefon, men vadå! Lite måtta får det väl ändå va!
- Ehhh, näe dom bor inte här...!
- jaså, jaha, nähä...vem är det, är det ni, vem sköter elen där hemma, sa han lite skämsigt..
Dahaaa
- ja, det är väl jag det
- okej...har du lite tid att prata om er elförbrukning?
- nää tyvär...
- nehä...okeeeej....!?
- hej då!

Ja se folk...är sååå glad att jag inte längre sitter och ringer och stör folk hemma. Never again!!!

Haft migrän nu i 3 dagar...sluta med det tack!! ;p Har bäljat i mig vatten idag. Antagligen slarv med mat och för lite sömn som orsakat den olidliga huvudvärken. Ajsan bajsan!

På söndag åker vi i kören till hufvudstaden för styling, koreografi och lite inspelning. Oj oj oj, vad det ska bli spännande! Det är med skräckblandad förtjusning jag har gett mig in i det här. Sällan träffa erik med så många övningar som det är, mitt totala engagemang och all min energi går åt till detta, men oj va roligt man har under tiden. Tack och lov så är det ju under en begränsad tid oxå. Första programmen direktsänds den 26e och den 27 december... RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!! =)

Snart dags för övning...hoppas att migränen släpper så att jag kan släppa loss de lurviga rejält ikväll i koreografin!! =)

Greta...

Välkomnar härmed lilla Greta till världen!! Kicki och Mattias nyfödda underverk... Hon föddes för ett par veckor sedan, men namnet kom till lite senare. Längtar efter att få träffa henne! Så liten, men redan är du älskad av många!

Nu så...

http://www.tv4.se/1.758247/2008/12/08/lag_hanna_bollnas

It´s official!! =)

Åter igen...

...är man seg på att skriva. Timmarna på Guldfynd har ökat drastiskt så all energi går åt till det. Jobbade idag, roligt som vanligt. =) Underbart, såå underbart att äntligen få ha ett jobb där jag trivs och tycker om arbetsuppgifterna. Tänk att få smycka Bollnäs befolkning...inte illa de! ;p

Helgen som var, var ju päronen här. (tyvär inga pix därifrån...) Trevligt värre de. Dagarna gick i ett. Hann knappt med att sitta ner och bara prata... Lördagen blev det shopping för fulla muggar i ett töigt Bollnäs. Givetvis ingick Albert & Herbert och Dollarstore i shoppingen! ;p Och som vanligt när man går med mor och far så slinker det ner något i korgen som dom erbjuder sig att betala. Tackar tackar!! =) Den här gången blev det bla julgardiner i köket, våra första faktiskt! Får lösa resten av huset så småningom.... Lördagskvällen kom Askarna och det blev räkor och Mamma mia. Dessvärre medföljde en stinkade ost i kvällens äterier. Jag och Johanna höll oss på ena kanten av bordet där ostens odör inte nådde, för det mesta iaf...blä!
På söndagen jobbade jag och självklart kom modern, fadern och älsklingen min in till butiken och ökade dagskassan liiiite. =) Besöket avslutades med en bjuden lunch på Roy´s, skinksnitzel med klyftpotatis...åååh va GOTT!!!  

Apropå GOTT, var ute med jobbet i fredags och åt "julbord" på Roma. Det blev oxfilé planka med bearneise. Aaahhhh!!!!! Nog bland det godaste jag nånsin har ätit, oh my!! (och jag är svårflirtad när de gäller mat...) Det bara smääälte i munnen. Mums! Dyrt var det oxå....men vadå, jobbet betalade!! =)

Saknar min pojke, han e på jobbet =(.... (visst ser ja intellektuell ut!? ;p )  Och Erkan posar som vanligt...haha, going! 


Jaa ni....för några veckor sedan var jag med dessa vackra brudar på en...erm...audition till en...grej. Om jag gick vidare eller ej får ni reda på imorrn ( = jag är INTE på tjocken!....som somliga av er trodde) 
        i lÅng väntan på att få komma in...KAAAALLT!!

RSS 2.0