Bara två till...

Nu har sir Erik anlänt till jobbet. Usch, han mår inte bra av det här stället. Sover dåligt, ont i magen...illa illa. Får ta oss en fundilerare och rådfråga Han där uppe om det är någon idé att fortsätta på det här viset. Jag menar, man ska ju må bra oxå!!
Träffade honom nyss i korridoren. Tomt med folk, då passade vi på att pussas lite... ;p  "Bara två till" säger Erik och vi pussas två snabba till. Allt för att inte störa bossarna...
Tillbaka på sin plats och in i knegandet igen. Bara 1,15 h kvar för mig. Skönt. För Erik är det dock 6 h kvar. Stackarn...

Ska passa på att dra till stan efter jobbet och inhandla lite kärlekspåskgrejor till min älskade...

Fotbollstime!

Varit hemma och sjuk några dagar nu. Därför var det så kul när Alva ringde igår och frågade om jag ville följa med på hennes fotbollsträning. Hihi, jätte roligt!! Hon har blivit så stor så stor det lilla flickebarnet! =) Satt där på bänken med min kära svägerska Rebecca och var stolt tillsammans med henne. Det kan man väl få vara även som faster va!? =)  Lite bilder på Alva in action blir det allt. Nästa Hanna Ljungberg...


 


Inte världens bästa bildkvalité och dessvärre åt fel håll, dock super sött...! =) Rebecca sitter med "Belle" vattenflaskan i högsta hugg för att passa upp sin dotter.

Bakade förresten bullar igår!! Mums fillibabba!! Kände mig riktigt huslig och duktig, haha.
Imorrn bär det av i OTTAN till Arbrå. Min make ska klippa sig i Bollnäs klockan 12. Så det blir att lägga i ûberväxeln för att kunna komma fram i tid. I stockholm mitt i morgontrafiken....ajsan bajsan...

Glad påsk på er alla och må så gott!!

Underbara Erik!

Fick ett så fantastiskt härligt mail från Erik när jag hade det som tråkigast på jobbet, dvs NU! Han är för gó den snubben!! Här kommer i alla fall hans dikt...:

Du är min rullator på stan
Du är min stövel en regnig da´
 
Du är min ostfralla på morgonen, mitt sportnytt på kvällen
Du är mitt parasoll på stranden min skida i fjällen
 
Du är min tårta på födelsedan
Du är min antiterrorist armé mot taliban
 
Du är min säng på natten
Du är mitt bads vatten
 
Du är en hårt arbetande vingpersonal
Du är i Rio en glädjande karneval
 
Du är bostongurka på burk
Du är min polis som tar en skurk
 
Du är nätets intressantaste blogg
Du är den som lyser upp i en tät smogg
 
Du är som Jill Johnson i en fin countrysång
Du är den som gör att min dag inte blir så lång
 
Du är en pulka i backen, en puss i nacken
Du är en blomma på fältet, du är en luftmadrass i tältet
 
Allt detta det är du, därför älskar jag dig min fru!!
 
/Din Erik

Visst e han väl för söt!!? =)  Jag har sagt det förut och jag säger det igen; varje dag är en spännande dag med Erik Ask!

Som sagt...en tråkig dag på jobbet, lördag till råga på allt. Då ska man vara hemma. Burrig i håret, osminkad och med en laddad dvd i spelaren. Kanske pizza eller nåt annat gott. Å så bara ro, frid och lugn...och ledighet!! Mm... Yes please!

Nu ska en hårt arbetade Gnällinor (som min kära stora storebror kallar mig) fortsätta med sina arbetsansökningar...för vem vill ha det här jobbet??

Yippey yey!

På jobbet igen, hurra hurra hur...hrm.....
Var på stan med Sanera imorse efter klippningen. Jätte kul. Lilla Alma och Viktor var med oxå. Alma passade på att "take a dump" under tiden vi åt. Najs Alma, naaajs! ;p Hon är för go hon! Gör en massa ljud för sig och gestikulerar istället för att prata. Istället för att säga att hon vill ha läsk, smackade hon. Påminner om när jag och Erik var i Åby hos syrran i helgen. Benjamin satt bredvid och jag smackade demonstrativt när jag drack för det var så gott när Benin kläcker ur sig: "Jag behöver inte göra så där..." Haha, sötis. Tyckte att det var en sån rolig kommentar...

Erik, alias stackarn, är hemma idag med. Tokförkyld. Tycker så synd om honom. Man blir ju faktiskt helt däckad när man mår så där....gäller ju inte bara för killar... ;p

Skulle ju klippt mig på frisörskolan imorse...stog utanför en kvart innan min tid och fick lite ångest och ångrade mig. Tänk om dom skulle förstöra håret på nåt sätt...nä, jag sprang ner till Modeklipparna på drop in istället, fegis som jag är. Men nöjd vart jag! =)

Såg på Finding Neverland igår. Röda veckan som jag har och blödig som jag är, började jag ju förståss lipa i slutet. Blir så otroligt känslig... Sen vart det en kort liten duett i tårar med Erik. Härligt att se en kille som kan visa känslor!! Lovely!
Har mina aningar om att Erik i detta nu ligger hemma med tårar i ögonen till The Holiday, hans favoritfilm. Myskillen nummer ETT!! =) Puss på dig älskling!

Rutinerat...

Var tvungen att vara hemma från jobbet igår...haha, kom inte ur kläderna jag hade på mig! Helt omöjligt. Armarna gick att höja upp till bröstet, icke mer. Frustrerande och skrattretande på samma gång. Och Erik då...han ligger fortfarande däckad där hemma stackarn, förkyld som han är. En karl är uppenbarligen inte byggd och monterad för att bli förkyld. ;p

Sitter på jobbet och är återigen upprörd över bossarnas heltokiga och idiotiska reward system. Jaha, nu sålde jag inte tillräckligt med avbeställningsförsäkringar så då får jag inte bonusen den här månaden (som vi egentligen borde ha för att få en skälig lön). Sysslar vi med kundtjänst eller vart det helt plötsligt försäljning mitt i allt? Dessa säljkåta (ursäkta uttrycket) kostymnissar som bara tänker på att håva in pengar istället för att tänka på varken de anställda eller kunderna. Näpp, sälj för allt i världen!

Sträckning...

Tränade som en tok igår. Värre än ett friskis pass till och med. =) Riktigt jobbigt och skönt. Tyckte att jag stretchade bra och på alla ställen som jag hade tränat o lite till. Men tji fick jag!! Började känna mig lite konstig i kroppen redan på kvällen. Imorse när jag vaknade kunde jag knappt röra armarna, framförallt axlarna. Låg kvar i sängen tills Erik vaknade för att försöka mjuka upp lederna. Hade inte mycket för det. När jag till slut skulle resa mig hur sängen och tog i med vänster arm, knäckte det lixom till i axeln och det kändes som att en glödhet taggtråd drogs igenom axeln. Aj aj aj, vad ont det gjorde!! Resterande delen av dagen har jag bara kunnat använda höger arm. Skulle köra till modern och fadern en sväng förut, men jag var tvungen att bara använda höger arm. Värre skräll än schlagern igår känns det som. haha. E så dum så dum. Skulle stretchat mer...

Nu är Erik sjuk och förkyld till råga på allt. Vet vad orsaken är....:transcom!! Värre företag får man allt leta efter!

Vi ska till bilbesiktingen i veckan och kolla upp om dom verkligen får göra som dom gjorde på efterkontrollen på bilen; efterbesiktiga något som inte fanns i protokollet. Dessutom ska vi överklaga "felet" dom uppmärksammade. Tjommen som gjorde kontrollen måste haft nåt gräl med frugan innan...han pekade på en sak som en alls är befogad. Sade, medan han böjde dörren utåt, : "Lyssna vad det knakar". HA, gjorde det inte alls det! Så dom ska allt få smaka på besk medicin dom där grabbsen på bilbesiktningen. Rätt ska vi få minsann!!

Dutt i huvét...

Natten som var har jag hört, från säkra källor, att jag var minst sagt livlig. Slog omkring mig och sparkade stackars Erik som låg bredvid. Anledningen var konstanta drömmar som följde mig hela natten. Jätte jobbigt. Vaknade varenda gång jag sparkade honom. En gång "duttade" jag tydligen hårt med fingertopparna på Eriks huvud och fnittrade. Undra va jag drömde då...!? "Dom ska allt få veta hur jag har det", var Eriks kommentar när jag sa att ja måste skriva om nattens händelser. Hum...jaa du. Då kan man undra hur JAG har det. Just nu övar Erik sig på att göra allvarliga miner. Haha, han klarar knappt 2 sekunder!

Igår var jag en riktigt söt fru och gjorde, utan begäran eller önskan, jordgubbspaj med grädde. Mums fillibabba!! Erik, som är en sån otrolig fikaälskade *ironi*, fick en liten bit...Jag åt resten!! =) Jordgubbspaj á la Gustafsson är min favorit big time!


Ikväll var det återträff med luciagänget. Jätte roligt faktiskt. NT tyckte att vi var ett sånt bra gäng så dom vill bjuda oss på flotta La Mansion när vi har möjlighet. Tackar tackar! Lotta frågade om vi ville ha fisk eller kött....ehh....KÖTT!! =)
   "Flickorna" som vi ständigt kallas...

Writan tajtan!

Jag veeeet, jag föll för trycket att lägga in den... ;p

1. Vem är du?
2. Är vi kompisar?
3. Hur och när träffades vi?
4. Tycker du om mig?
5. Skulle du kunna pussa mig?
6. Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just det!
7. Beskriv mig med ett ord
8. Vad var ditt första intryck av mig?
9. Vad påminner dig om mig?
10. Om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle det då vara? 
11. Hur bra känner du mig?
12. När sågs vi senast?
13. Tänker du sätta in denna i din blogg och kolla vad jag tycker om dig?


På besök i Tråbrunna...

Var i Tråbrunna häromdan hos brorsan Samul med familj... Under dagen var vi ute runt kvarteret och gick och så blev det dags för kurragömma. Hade jag inte lekt på länge... Efter några omgångar gömmer jag mig bakom en släpvagn varpå jag hör några trippande fotsteg komma närmare, Amelia. Hon fnittrade och viskade att hon skulle gömma sig med mig... När Rebecca hade räknat klart kikar sötisAmelia fram så att Becka ser henne. Hon hoppar fram och utbrister: "Mamma, jag gömde mig med Elinor!!" Dahaaa, så mycket för det gömstället. Haha!!

Ikea...

Söndagsfrid var det ja... Jag och maken åkte till Ikea i Linköping för lite shopping. Presentkorten sedan bröllopet finns det lite kvar på fortfarande. Tack för det!! =) Mycket folk och ingen shoppingfrid över huvudtaget. Myste mest bara av att få va med Erik. Allt blir roligt med min älskling! Hittade lite tallrikar, glas, lakan och lite köksredskapsgrejer... Fint de!

                   

När vi firade Erik för några veckor sedan var Singstar igång för fullt. Lägger in lite söta bilder på familjen som sjöng för kung och fosterland... =) Amadeus var med och hejade på. Han sa: "jag vill inte vill framhäva mig själv och låter därför bli att sjunga... "  Eller så sa han: "dahaaa dahaaa" istället. ;p

             

RSS 2.0