Rackarns bananer!

Jaha, då var vi där återigen...dålig uppdatering. Men ska försöka så gott det går att berätta om sommarens händelser.
Midsommar var riktigt trevlig med Joel och Malin ute i stugan. Mycke yatzy, grillat och lite bad, 13 grader på midsommarafton. Väntade till en dag efter då det var 17 grader istället. Rutinerat! =)

Har varit lite konserter med Team Hanna oxå. På Galven, Freluga och Orhalla. Galven var det spelmansstämma när vi uppträdde så det var mycke äldre människor i publiken. Av någon märklig anledning gick inte So what hem lika bra där som på andra ställen...haha. Men Nessum Dorma och Gabriellas sång fick vi stående ovationer för. Dagen efter Galven var det Freluga trädgårdsscen. Såå roligt och sååå svettigt! Nog sommarens varmaste dag och då stog vi på scen i eftermiddags, kvällssol stekande på oss hela tiden. Snacka om att svetten rann när man dessutom svängde de lurviga så mycke man kunde. Riktigt kul och utmanande!
Dagen därpå, var tre dagar i sträck med kören, hade kommunen anordnat en heldag med oss i Team Hanna tillsammans med våra kära respektive. Väldigt bra idé! Vi hade ingen aning om vad dagen skulle innehålla så man var väldigt förväntansfull! Dagen började med en tur till Freluga, där vi var kvällen innan. Där blev vi serverade frukost i de gröna och en hrm...meditativ stund på små trasmattor. Satt och bad om vartannat och funderade på hur vi skulle ha det i blivande boendet medans meditationsledaren lugnt och harmoniskt talade om energi som flöder från fötterna och upp och att kalla och tacka moder jord för att gott. Ehh...var tvungen att koncentrera mig på nåt annat för att inte börja fnittra. Kändes så fjantigt... Därefter åkte vi vidare mot Kilafors golfklubb. Delades in i tre grupper och fick prova på putt, kip och långslag. Riktigt kul!! Mersmak! Fick dessutom en gratis lektion att ta ut i framtiden. Kommer att utnyttjas!!
Sen åkte vi till Kilafors herrgård där vi blev placerade i två stycken kyrkbåtar varpå vi fick ro i typ 7 km. Såå jobbigt och det kändes verkligen i axlarna dagen efter, men det var oxå roligt! Soligt, blåst och ute på vattnet i båt. Mm! Färden avslutades på en ö där de allra flesta, även jag, slängde oss svettiga i vattnet för att svalka av sig efter det hårda träningspasset. Otroligt skönt! Sen fick vi paella i ett stort tält med en brasa i mitten och även lite underhållning av en dragspelande man som arrangerade om låtar jätte proffsigt!
Sen fick vi hoppa i båtarna igen och ro, trots flera blåsor i handen, i 3 km till. Nu var det dags för en sägenvandring. Jättemysigt och spännande! Åka gammalt ånglok och stöta på älvor, näcken och diverse sägenvarelser tills vi kom fram till ändstationen. Där fick vi åka ångbåt tillbaka till Bollnäs igen. På båten serverades lite förrätt...kycklingspett och sallad. Sen kom vi till Scandic och blev där serverade ännu mer grillat och mumsigt!! En massa underhållning på kvällen avslutade dagen på ett riktigt bra sätt. Hanna och Martin Stenmarck rockade loss i gamla hits och vi i team hanna körde gabriellas sång med fyrverkeri i avslutningen, varpå ALLA i kören grät, inklusive jag. Missade helt och hållet fyrverkeriet, haha. Grät så dant. Hörde det i bakgrunden och såg sen på eriks telefon att det dundrade precis ovanför oss. Ja, vilken dag alltså! Tusen tack!!
Dagen efter skulle erik jobba sista dagen innan semestern å så åkte vi till Norrpan direkt efter att han slutat.

Får fortsätta berätta mer om sommaren senare....ska luncha med erik på stan. Skulle enligt mitt schema jobbat idag. Kom till jobbet vid öppning och får reaktionen av Anna att : "Vad gör du här, du ska ju inte jobba idag!?" "Ehhh....jo enligt mitt schema!" Hade tydligen ett gammalt schema som hon glömt uppdatera. Så jaha....bara till å åka hem igen. SNARK! Ska jobba på lördag nästa gång istället.
Auf wiedersehen!

RSS 2.0