Snart midsommar...

Nu borde mamma vara stolt över mig...lunchen idag bestod av kyckling och broccolli!! =) Funkar väl...det ena bättre än det andra. ;p

Midsommar på fredag...ger så många mysiga minnen...3 år sedan jag träffade eriks familj för första gången och den första veckan jag och erik träffades överhuvudtaget. Mm..=)
Denna midsommar kommer till skillnad från de förra att firas i stugan vid Söderhamns skärgård tillsammans med Joel och Malin. Blir tipptopp de!

Var och övade med team hanna igår inför freluga, galven och orhalla. We´re stil going strong! =)

Ligger lite saker över en nu som jag inte riktigt kan släppa...jobbigt. Hoppas att allt löser sig SNARAST!!

Auf wiedersehen!

Jo förresten...att hälsa på kungafamiljen var riktigt trevligt!! =)

Tv-kändis...

Varit och firar svärfar som fyller ...hrm...25 eller vad det nu var!? ;p Man avslöjar aldrig en svärfars ålder heter det väl? Trevligt var det iaf.

Imorrn bär det av till storstadsdjungeln igen, estocolmo och framträdande på Skansens scen på nationaldagen. Wow alltså. Vilket tillfälle! Det har hänt mycket kul tack vare team hanna. Glöm inte att titta på 4:an på lördag kl 20.00. Glöm fotbollen för 5 minuter och glo på mig istället!! =) Vi är bara med i början så det blir inte så svårt med abstinensen heller. Hanna ska sjunga och vi i kören ska lalla och ahh och oha och samtidigt vara en somrig, sexig, glad, böljande sommaräng. Hum...hur var det med simultanförmågan??
Erik, Johanna, Markus och Joel å Malin ska iaf komma och titta. Najs det.
Nu blir det väl till å börja packa då. Usch, jobbigt....har blivit så van vid att packa nu för att vara borta från erkan. Inge roligt alls. Fast han tycker väl säkert att det är skönt!? ;p
Vi ska förresten bo på ett gammalt fängelse i helgen, på Långholmen. En lite rolig story...: farfar har varit ambulansförare och en gång hade en fånge från stockholm rymt till vänersborgs trakten, där farfar bodde, och skadat sig eller nåt. Då fick macho farfar köra honom tillbaka till stockholm och till Långholmen. Flera flera år senare satt farmor och farfar på en turistbuss i stockholm då farfar fick syn på fängelset varpå han pekade och utbrast högt i bussen; "Titta Dagny, där har jag varit!!" Hrm...farmor skämdes...  Goa farfar...!!

Nu ska jag bara gå å mysa med maken min lite granna innan det är dags för packning... Ses på lördag!! =)

Auf wiedersehen!!

RSS 2.0