Tv-kändis...

Varit och firar svärfar som fyller ...hrm...25 eller vad det nu var!? ;p Man avslöjar aldrig en svärfars ålder heter det väl? Trevligt var det iaf.

Imorrn bär det av till storstadsdjungeln igen, estocolmo och framträdande på Skansens scen på nationaldagen. Wow alltså. Vilket tillfälle! Det har hänt mycket kul tack vare team hanna. Glöm inte att titta på 4:an på lördag kl 20.00. Glöm fotbollen för 5 minuter och glo på mig istället!! =) Vi är bara med i början så det blir inte så svårt med abstinensen heller. Hanna ska sjunga och vi i kören ska lalla och ahh och oha och samtidigt vara en somrig, sexig, glad, böljande sommaräng. Hum...hur var det med simultanförmågan??
Erik, Johanna, Markus och Joel å Malin ska iaf komma och titta. Najs det.
Nu blir det väl till å börja packa då. Usch, jobbigt....har blivit så van vid att packa nu för att vara borta från erkan. Inge roligt alls. Fast han tycker väl säkert att det är skönt!? ;p
Vi ska förresten bo på ett gammalt fängelse i helgen, på Långholmen. En lite rolig story...: farfar har varit ambulansförare och en gång hade en fånge från stockholm rymt till vänersborgs trakten, där farfar bodde, och skadat sig eller nåt. Då fick macho farfar köra honom tillbaka till stockholm och till Långholmen. Flera flera år senare satt farmor och farfar på en turistbuss i stockholm då farfar fick syn på fängelset varpå han pekade och utbrast högt i bussen; "Titta Dagny, där har jag varit!!" Hrm...farmor skämdes...  Goa farfar...!!

Nu ska jag bara gå å mysa med maken min lite granna innan det är dags för packning... Ses på lördag!! =)

Auf wiedersehen!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Här ger man dig två rader och vad får man tillbaka!? Trodde iaf att jag skulle få en rad.. ;) Hehe

2009-06-04 @ 22:18:40
URL: http://asken7.bloggagratis.se
Postat av: Billa

Lycka till gumman! Ska titta på dig!! =) KRAM KRAM Billa

2009-06-06 @ 19:18:40
Postat av: Billa

Såg dig!!! =)

2009-06-07 @ 10:47:14
Postat av: Elli

Haha, va roligt!! Syntes ja mycke? Vill oxå se!! =)

2009-06-07 @ 12:36:58
Postat av: Millan

Ja, häftigt å fått hälsa på kungafamiljen va!? Sa du ngt till prinsessan Madeleine eller? Såg ut så. Kram å puss på dej!

2009-06-07 @ 15:13:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0