Min älskade Erik!

Erik skulle hämta sin syster i lördags för att skjutsa henne till oss, bara några minuter efter att jag kommit hem från jobbet. 5 minuter efter att han åkt ringde han...."Ville bara säga att jag saknar dig och älskar dig!" =)  Han är väl för sööööt! 
Igår kväll var han lite nervig inför första dagen på det nya arbetet. Låg i sängen och strök honom över huvudet, som han fullkomligt älskar och aldrig kan få nog av, tills han slappnat av så mycket att han kunde sova. Låg då och bara tittade på honom och var så fylld av kärlek till honom. Han är verkligen min drömprins och ingen annan skulle kunna ta hans plats. Han är den jag letat efter och aldrig kommer att släppa. Inte för att jag kommit på det först nu efter 1,5 års äktenskap (haha) men det kommer till en ibland bara. Tacksamhet...att hitta någon att älska och som älskar en tillbaka.  Det är tyvär ändå få förunnat. Ibland faktiskt på grund av envishet, men oxå för att man inte vågar öppna sig. Önskar att dom jag känner som letar, faktiskt skulle hitta någon. Och för en speciell person som jag vet har hittat, verkligen ska få honom efter så mycket slit och turer. Önskar er kära vänner allt gott och all kärlek! Det är ni värda!!

  Älskar dig Erik!! Jag fick verkligen min blonda, blåögda drömprins!! =) Puss på dig, hunken!


Självklart!! =)

Erik fick jobbet!!!!!! =) Såå fantastiskt underbart skööönt! Han börjar den 16:e med en liten utbildning och sen sätts det igång på riktigt. Åhh va härligt! Gud hör bön! =)

Sen har vi gjort ett riktigt fynd idag....=) VI HAR KÖPT BIL!!!!! =) Om ni kikar in på blocket så snart som möjligt kan det hända att den ligger kvar... sök på ford, 40-50000 kr, gävleborgs län, så ska ni hitta den. En silvermetalic med reg nr: SES _ _ _...haha, tyckte att det var lite kul. Ska hämta den på fredag om allt går vägen, så det blir en långtur det första den gör, till norrköping nästa onsdag bär det nämligen av! En rolig grej efter den andra! =) Har inte varit där sen i julas. Saknar alla så enormt mycke! Ska bli uuunderbart att komma dit tycker ja!

Sen har min kära fina vän Billa bong blivit mamma till lilla söta Tea! Såå vacker! Hoppas på att kanske få träffa både mamma, pappa, barn nästa vecka!? Vore jätteroligt att träffa er Billa! Finns det nån möjlighet, så säg bara till! =)

Får se om erik kan slita sig ifrån forden vi har nu förresten...det är ju hans ungkarlsbil, "sir CleanFord", den han raggade upp mig med...(bland andra)... ;p

Berättade av någon anledning för eriks farmor Iris, 85 år, om mitt lilla tics med näsan, ville förklara varför dom andra retades med mig eller nåt, varpå hon sa "vadå regnar det in??" Åååååå, va vi skrattade!!!!!!

Auf wiedersehen!!

RSS 2.0