Aja baja för sköna fåtöljer!

Ehh...haha, skulle ju egentligen ha tränat idag efter jobbet då... Erik skulle följt med för första gången efter förkylningen oxå så jag var rejält laddad. Men så hämtade Erik mig från jobbet med dunderhuvudvärk och klarade inte av att träna. Åkte hem och satte mig i fåtöljen för att kanske vänta ut att hans värk försvann. Men det gjorde den tyvär inte och det blev skönare och skönare att sitta i fåtöljen. Hum... Kom på att Eriks syster gjort snickerskaka igår och blev plötsligt sugen på att baka det. Så...istället för att åka iväg och vara duktig och träna så åkte jag och köpte ingridienser till snickerskakor. Illa Elinor!! Till mitt försvar åt jag inte såå många kakor när dom väl var gjorda. =) Men dask på fingrarna på mig för att jag bangade träningen!

Valborg imorrn ja...mysigt med dessa eldar! Älskar doften och känslan av att våren äntligen är här. Lovely!

Otroligt skönt med fredag imorrn, inte en dag för tidigt. *snark*
Auf wiedersehen...

Ps. bild på muschingen kommer om ett par dagar när den växt lite till säger han...=)

Working 9 to 5...

Eller...nästan så iaf. Har jobbat heldagar på Gf nu hela veckan. Idag gjorde jag misstaget att ha högklackat hela dan. Snacka om serious VÄRK i fötterna!! Imorrn blir jag nog plattfotad i mina gyllene skor. =)

Nu är äntligen golvet lagt i köket! Yiiha! Ser lite spartanskt ut utan skåp undertill. Men sen så...då ska ni få se på grejer minsann!

Erik sitter bredvid och kommenterar allt jag skriver så det är väl bäst att sluta då, mööö! Han vill väl in på bandysidorna som vanligt. Såå kul att läsa om nyförvärv och allt vad det är. Hmpf...
Erik är för övrigt väldigt glad över sin musching. Han har en söt liten mustasch som han så stolt visar upp för alla familjemedlemmar. Mycket får man stå ut med minsann...ont att pussas gör det iaf! ;)

Kudden väntar.
Auf wiedersehen...

Kungligt värre

Chefen Anna var prins, kanske Daniel, och jag och Maria var Victoria o Madelene. Vi åt exotisk planka, mumma! Men jag är ju så jobbigt kräsen så jag åt ju förstås bara det jag kände till och har smakat förut. *tråkmåns* Men gott var det! Sen goofode vi oss och tog en massa plojkort.
Skapligt skönt att komma hem ikväll och känna att jobbveckan är över. Är sååån värk i benen nu. Hoppas att det kommer gå att somna bara. Imorrn ska jag efter evigheters väntan gå på stan med Erkan och kanske ta en fika. Tror inte ens att vi har gjort nåt sånt i Bollnäs än. På tiá kan man säga! =)
Skön helg väntar med andra ord...mmm.

Auf wiedersehen!


Börja om från början...

Jahapp, så kör vi igen då! Ska försööööka uppdatera så ofta jag kan från och med nu... =)

Har denna vecka varit tokförkyld men jobbat heltid på Busungen då chefen varit på semester. Näsan är helt förstörd av allt nysande och snytande. Känns ändå som en bedrift att ha jobbat trots feber och förkylning.  Lite stolt över mig själv är jag ändå. =) Nu blir det jobb på Guldfynd imorrn med kunglig avslutning... Guldfynd har nämligen en tävling bland medarbetarna, att klä sig kungligt eller äta typ prinskorv, prinsesstårta etc och sen ta kort på resultatet. Vinnaren vinner....nåt! Haha, ingen aning om vad men det är ju alltid kul att klä ut sig! =) Så det blir imorrn kväll och sen får jag ÄNTLIGEN helg. Den har nog sällan förr varit så efterlängtad...

Auf wiedersehen!

RSS 2.0