Jobbsök...

Var på stan i förrgår och sökte en väldans massa jobb. Jätte nervöst! Man vill ju göra ett gott intryck lixom... Det kändes som att det gick bra, tror jag... Sånt som märks när svaren kommer, förhoppningsvis SNART!

Imorrn kommer herr och fru Herza hit på middag! Blir helmysigt de! Har förberett lite mat och efterrätt, så hoppas att det ska smaka. Håller på och städar och plockar undan här hemma....blir ju aaaaldrig klart ju! Lådor som dyker upp everywere!! Daahaa... Överseende är nyckelordet den här gången maria o henrik! ;p

Joel och Malin ärade oss med ett besök i söndags ja! Grillning å så. Grabbarna, och malin, vid grillen förståss. Jag, som ju är sååå kvinnlig och huslig av mig -not!!, stod å fixade i köket. Haha...vilken fru jag har blivit! ;p

min sömngående make

Häromnatten kunde jag inte somna. Låg och tänkte på de hebreiska sångerna vi ska sjunga på lördag i hudiksvall. Sångerna bara surrade i huvudet hela tiden, haha... Tids nog kände jag iaf att sömnen "tog tag i mig" och jag började försvinna bort.... Helt plötsligt börjar Erik röra på sig och utbrister: "Elinor, Elinor!! Vakna! Tänd lampan, jag måste titta på dig, du är så vacker!" Nånstans därefter vaknar erik och förstår vad som har hänt. Ja se min man....kommer med uppmuntran och komplimanger jämnt och ständigt! ;p  (de du joel! =) )

Till saken hör att samma natt har pappsen gått i sömnen... Han brukar av någon konstig anledning gå upp och dricka mjölk på natten. Den här natten var det inte annorlunda...förutom att han gick i sömnen när han skulle leta efter mjölken....i badrummet!! Han letade och rotade i alla skåp, bakom burkar och flaskor, tänkte för sig själv; "men, var har hon gömt mjölken? Har hon inte köpt någon mjölk??"  Haha!!! Såå roligt! Hade velat vara där och sett de! Han kommer ihåg allting oxå, det är det märkliga.

Två veckor kvar till ESPAÑA!!!!!!! =)

hrm...

För det första: tänker inte ens kommentera de kommentarer som skrevs på det förra inlägget. Tack Sunis, vem du än är, för det du skrev. Underligt och fegt att inte våga skriva ut vem man är som skriver inlägg. 

Nog om det!!

Vill iaf rekommendera en bra film som jag såg på bio häromkvällen tillsammans med erik, svärmor, svärfar och johanna; Mamma Mia. Musikalnörd som jag är vart jag fast och förtjust redan efter 5 minuter. När man sedan står utanför och väntar på sitt sällskap och ser att alla som kommer ut ur biosalongen har ett stort leende på läpparna...det visar att det var en riktigt bra film! En må bra film helt enkelt.

Nu ska jag ut å röra lite på fläsket. Med musik i öronen känns det som att jag kan springa hur långt som helst. Märkligt.... =)

Tjoflöjt!

urbota arg!!!

Sååå otroligt arg att det tär på mig!! Nu vill alfakassan stänga av mig från ersättning i 45 dagar! Anledning!? För att jag sade upp mig från mitt förra jobb för att flytta med Erik där hans nya jobb var. Ingen giltig anledning enligt dom! Sjuuuuuukt!!!! Skulle vi ha bott särbos då eller? Känslokallt så det finns inga ord... Om inte DET är en giltig anledning så vet inte jag vad. Det går tydligen inte att vara gift i sverige, det räknas lixom inte i arbetssynpunkt. Näpp, du måste kunna flytta var som helst i sverige trots att frun eller mannen faktiskt har jobb i den staden de bor i. Hur wierd är inte det? Inte ens mänskligt! Den eller dem som grundade den lagen måste vara helt körd i bollen! Har inga ord...är bara så uppgiven och arg!

Fick iaf beslut om att jag ändå skulle få ersättning (så småningom då)....typ det lägsta beloppet i dagsersättning som man kan få. Vad har jag gjort, eller inte gjort, för att förtjäna det??

Erik skulle försöka leta reda på en boxningssäck på jobbet så att vi kunde avreagera oss... Alltså, det här är heeelt otroligt! ABSURT!!!


åhh, ungar asså!!

Igår satt jag och Erik i soffan och sov på tv. Hade det riktigt skönt och mysigt. Så hände de...några rackarungar kastar små äpplen på vår dörr, ringer på och springer sen iväg. Jag, med mitt humör, tittade frågande på erik och sprang sen snabbt ut för att försöka få fatt på illbattingarna, erik kommer efter. Springer runt huset och hör dem fnissandes några meter nedanför huset. Skriker med en "mogen" stämma (haha, så vuxet) : Hörrni grabbar, sluta upp med det där!! Springer emot dem och ser vilket hus de hoppar in i. Där står pappan i huset och släpper in ungarna bakvägen! Jag står och iaktar dem medan de går in. Ha, nu vet de att JAG vet vilket hus de bor i! =) Erik stod på andra sidan och såg vart de hörde hemma oxå. Asså, fyY vilken dålig uppfostran! Palla äpplen, fine, det kan jag absolut gå med på. Har väl varenda unge gjort (förutom jag... ;p) !? Men att kasta små äpplen på dörren, ringa på och sen springa därifrån!?? Hade vi ägt huset vi bor i hade jag absolut gått in till grannen och sagt åt dem på skarpen och hålla i sina ungar, men nu....ja vet inte. Skulle de göra samma sak en gång till....då ni! Hoppas att erik får tag på dom före mig kan ja säga.... Hmpf!!

GRATTIS KICKI PÅ 37 ÅRSDAGEN OCH GRATTIS AMADEUS PÅ 2 ÅRSDAGEN!! Tänker på er och önskar er en underbar dag!!

Krams krams

pictures from the past...en salig blandning

Med utsikt över sjön Varpen. Vackert på sommaren!!  Den fina plantan EvaLisPia som jag fick av mina fina arbetskamrater! =)  MumsErik med hemmagjord milkshake med smulgubbar på toppen!  Anna och Peter i Årjäng  Amelia myser hos Erik...  Lika som bär...  Tilde äter glass på sitt vis, i Gränna  Fick en dajmkula i näsan...haha!  På vår bröllopsdag var vi ute och åt och lyssnade på Brolle  Mariah och Adde  Träffade gamla gymnasiekompisar på Mariah och Addes bröllop. Kul!  Den fagra Maria!  Observera MAMA tidningen bredvid Samul! =)


Ett liten bit av sommarens aktiviteter. Kommer med bilder från Maria och Henriks bröllop sen...

Tjingeling, singalong!

Ja ja ja...

Efter påtryckningar från flera håll och kanter får jag väl ta mig i kragen och bli lite mer aktiv i bloggandet. Svårt bara, när det är sommar och finns så mycket roligare saker än att sitta framför datorn.
Såå mycket har hänt, vart ska jag börja!??
Ralle var fantastiskt bra!! Ljuvliga möten och härliga människor. Varje dag frågade folk oss om det inte var kallt och jobbigt att sova i tält och verkligen ömkade sig över oss. Men vi mådde prima!! =) Förutom ett fåtal tvestjärtar som lyckades ta sig in till våra sängar, sov vi superbt! Jag som tycker om när det är lite svalare när jag ska sova, mådde som en prinsessa! De lite tråkiga var att när vi skulle upp tidigt på morgonen, då var det svalt och skönt när man vaknade. När vi däremot kände att vi skulle sova ut, ja då var det svettigt som en bastu och barn som skrek och lekte runtom oss. Men men, så är det med campinglivet.

Veckan efter vi kom hem från Ralle åkte jag och Erik ut till stugan, ensamma! =) Underbart skönt! Vi behövde ha den tiden tillsammans! Latade oss, rensade ogräs, såg på film, slet vass, myste och bara njööööt!! =)

Förr förra helgen gifte sig min vän Mariah i Norrköping. Utomhusbröllop i deras trädgård nere vid vattnet. Dessvärre var inte vädret på vår sida. Dagarna innan var nog de hetaste på hela sommaren och så prickar regnet in just deras bröllopsdag!? Var ju typiskt... Sjöng på vigseln, så bagler som spelade piano stod under ett tält medans jag stog några meter framför med paraply och sjöng så högt jag bara kunde för att det skulle höras. Haha, ja de blir ett minne de! Tyvär fick inte erik ledigt från sitt dumma jobb, så jag fick gå på festen alldeles alena...=( Gick ju bra och så, men det klart att man vill ha sin man med sig på såna romantiska saker...!

Helgen som var, var det bröllop igen. Den här gången för en annan Maria och hennes Henrik. Sjöng på det bröllopet oxå. De hade önskat en hårdrocksballad....var rädd för att förstöra den så att det inte skulle låta bra....hårdrockare som brudgummen är...;p, men jag tror att det gick bra ändå. Puh! =) Maria har blivit en sån otroligt bra vän och jag är så glad och tacksam för henne!

Har ju inte visat några bilder från den senaste tidens händelser. Får göra det i ännu ett inlägg så att det här inte blir så långt! =)

Snart väntar ESPAÑA!!!!!! =) Ska bli såååååååå härligt!! (tre veckor kvar nu bara. Can you believe it!?? =) )

RSS 2.0