Jobb...

Har fått jobb förresten!!! På Guldfynd här i Bollnäs. Bara 25%, än så länge, men det är ju kul att bli utvald! Tror och hoppas att det ska bli jättekul! =) Börjar på onsdag nästa vecka. Yihaa!

Calpe, always on my mind!

Så ska jag då försöka att göra en liten kort rekonstruktion av familjeresan till spanien.
Vi kom fram till flygplatsen Säve utanför Götelaborg på lördagens otta, alldeles öde på flygplatsen, för att 1,5 timma senare fyllas på av klanen Gustafsson. Vilket liv det vart!! Haha. De morgonpigga ungarna sprang runt ööverallt. Amadeus var flera gånger nära på att klättra in vid incheckningsdisken. Haha!

         

Vi fick springa i fullkomligt HÄLLREGN ut till flygplanet. Dyngsur från topp till tå! Vid starten skrek alla småbarn av förtjusning. Haha, alla runtomkring vände sig om och tittade på småttingarna med ett leende. "första gången i ett flygplan" De enda av barnen som var lugna var Hilda, Klara och Signe. Dom är rutinerade vid det här laget. 3 flygningar tror jag minsann att de har hunnit med. Resan på väg ner spenderades med "hänga gubben" tillsammans med Klara och Alva. Smart tjejer det där. =) 

Spanien tog iaf emot oss med värme och solsken. Det värmde våra frusna kroppar som fortfarande faktiskt var lite fuktiga efter avskedsregnet i Göteborg.
Bilhyrningen tog sin lilla tid...den manliga delen av vårt sällskap gick iväg för att ordna bilar så stod kvinnsen med barnen kvar. Härligt könsfördelning det där...NOT! ;p Tror att vi väntade, och för övrigt inte visste vart dom var, i typ 2 timmar. Suck! Sen vart det raka vägen till nåt matställe på vägen, för nu var vi vrååålhungriga! Vart nån dyr vägkrog som länsade en stor del av ens resekassa redan efter bara några timmar. Ajsan bajsan... Personalen kunde för övrigt ingen engelska, haha...fortsatte att prata på spanska. Daaah.

   

Huset som vi skulle bo i i Calpe var nästan bättre än vad man kunnat tänka sig! Det syntes till och med ifrån centrum, så ståtligt var det! =)

     

Oj oj oj...finns så väldans mycket att berätta om att jag nog får ta det i nästa inlägg...lite sköna sol och badbilder i höstmörkret. Ni får helt enkelt hålla er till nästa gång.
På återseende...! =)

Hemma igen...

Jaha, så har man varit i kalla svedala i en vecka nu då. Hemkomsten var så grYmarns kall så ni anar inte. Från att ha gått i 30 gradig värme så väntade 7 grader när vi kom fram!! Helt otrolig köldchock!! Börjar vänja mig nu, men det var så märkligt för så här kallt var det inte när vi åkte...skumt! Var är sommareftervärmen?? Kommer att så småningom, efter att maken har godkänt korten på sig själv, att lägga ut lite bilder från resan. Fast bara liiite...resten får ni komma hem till oss och kolla på! ;p

Ikväll ska vi till paret Herza. Ska bli bamsekul! Dom var här i veckan och dom rackarna har redan hunnit fixa sina tackkort. I för sig skulle vi oxå ha kunnat fixa det för längesen, men det har varit en fråga om kostnad å så...inte världens roligaste dilemma, men tackkort kommer snart! förhoppningsvis...haha!
För övrigt, Maria, tycker massor om när du bara tittar in så där som du har gjort i veckan! Me like! =) Även om jag har sett ut som en arbetslös slusk... ;p

Var på intervju i veckan, både jag och Erik. Erik som annonssäljare och jag i en butik. Erik fick dessvärre inte jobbet. Inget han lider av tack och lov. Det finns nåt bättre för honom helt enkelt. Jag väntar fortfarande på svar...lite nervöst! Tjänsten är bara på 25% men...så länge kan ju det funka. Sen att jobba i butik är ju nåt jag vill för tillfället, så det kan ju vara värt det! Återkommer med svar.... ;p

Nu gör maken köttfärssås...älskar när han står i köket!!! ;p

Adios amigos..

I eftermiddag åker vi mot Norrpan!! Kan inte fatta att dagen ÄNTLIGEN har kommit! =) Känns enormt kul! Ser ju fram emot själva resan mest förstås, men jag tycker att det är så extremt roligt med allt runtom. Packa, åka till norrköping för att där växla pengar, sen vidare mot landvetter på natten till lördagen för att vid 9-tiden på morgonen åka till España! Och flygresan sen då...oj oj oj, den är ljuvlig den! (hoppas ja haha) Älskar att känna starten i magen, sen första svängen, sväva över molnen och sen spänningen när man ska landa. Mmmm! =)

Har ju lite bilder att uppdatera er med! Vi har blivit morbror och moster igen! =) Snodde vårt tänkta namn till bebis iframtiden gjorde han oxå...hmpf! ;p Noah. Fint tycker vi. Här är den lilla gosingen;        
Knappt ett dygn gammal!    


Sen har paret Herza varit här oxå! Jätteroligt! Lite mat, lite prat, lite singstar! =) Henrik var på hugget med singstar. Första gången för honom, anar att det inte var den sista heller!? ;p Älskar singstar!! Ja, det va my kind of night det! Toppen! Det gör vi snart igen hörrni!
Vi hade roligare än det ser ut, haha! Man anar koncentrationen och tävlingsinstikten...
  

Och så har det ju varit bröllop igen... Kära paret Herza´s! Lite pix från det slänger vi in oxå.
                                  

Ja men då sticker vi nu då! Och till alla er som erbjudit sig att ta min plats på resan...har funderat på det, men NEEEEJ! Maskot hade kanske fungerat...

Sköt om er! Hasta la vista baby!! 

RSS 2.0