Nerverna utanpå...

Åhhh, är så galet nervös och nyfiken! Arbetet som Erik sökt ska ge svar idag. Men dom ringer ju aldrig! Har inte kunnat vara något produktiv idag. Kunde inte äta frukost, satte igång å baka istället. Bröd...å bara för att jag inte kunde göra nåt annat passade ja på att göra ne.....chokladbollsdeg. (låter inte lika rätt när man säger så men...) SEn blev det "frukost"....vid 14.30!! Fungerar inte alls vid såna här tillfällen. Det värsta är att den förhoppningsvis framtida arbetsgivaren för Erik ska ha slutat vid 16....dvs ringer antagligen på måndag istället. Gahaa, ville ju ha en lugn och segerviss helg med vetskapen om att allt kommer ordna sig. Suck!
Modern och fadern åker (förhoppningsvis) ifrån Norrköping om en liten stund. Men först måste mamma brittan gå på toa minst 5 gånger för att "verkligen tömma ut allt" och pappa har åkt å tankat bilen för även den ska bli förberedd inför den relativt långa resan. Ska bli kul med lite besök. Var ett tag sen nu... Planerat inför helgen är att jag ska jobba (ensam i butiken imorrn...hjälp!), födelsedagskalas hos svägerska Johanna, schlagerbaluns med god mat och en massa annat gott, pappsen ska hjälpa oss att kolla på bil....kanske blir en Ford focus eller mondeo, ska kika på de... Gripen Trollhättan spelar tydligen mot Broberg på söndag, kanhända att den maliga delen av sällskapet blir sugna på det. Vet att Erik stÄndigt är sugen....på bandy alltså! ;p

Nä, måste dammsuga inför det celebra besöket som väntas...kan bara inte förmå mig själv att sätta igång. Ögonen är fästa på mobilen i väntan på att Erik ska ringa med ett glatt besked. RIIIIIIIIING NU DÅ!!!!! Står inte ut. Är på tok för nyfiken för mitt allra bästa.

Mååånga händelser...

...på väldans kort tid gör att man inte riktigt tar sig tid till att skriva om det, när man egentligen allra mest BORDE göra det. Så sitter man där i korvspa´t igen och inte uppdaterat den kanske mest hektiska tiden under hela ens liv. Jaja, dom allra flesta vet väl att det har varit jul, nyår, min födelsedag, eriks födelsedag och TEAM HANNA´S VINST I KÖRSLAGET!! =) Det var en helt fantastisk grej, att vinna hela skiten! Haha. Varje vecka har vi, efter varje framträdande och innan röstningsresultatet kommit, sagt till varandra med skämtsam ton ; "skiiicka hem oss!!" Vi gjorde verkligen vårt allra bästa VARENDA framträdande och kände att vi inte kunde gjort bättre. Jaha, är inte det nog så "skiiiicka hem oss då!" =) Men det behövdes ju inte. Yiiha! Det var ju en sån otrolig stressig, tålamodsprövande och tröttsam tid att vareviga vecka inte få en uns ledighet överhuvudtaget. Det sociala livet var ju som bortblåst. Flera gånger kände några av oss i kören att det var totalt stopp i både huvud och kropp. Oerhört psykiskt och fysiskt påfrestande. Men nu i efterhand kan man ju självklart säga att det var värt det! Kommer nog inte fatta vad jag har varit med om förrän i typ mars eller nåt. Haha... Har blivit intervjuad av två tidningar och 2 radiostationer. Är väl så det är att vara kändis....haha!

Det skulle vara omöjligt för mig att berätta om varje veckas händelser och det tror jag inte att ni är vidare intresserad av...  Vid frågor, skriv dom!! =)
Lite bilder är ju å andra sidan ganska kul....från "backstage" som vi säger inom branschen...haha! *fjomp*
Håll till godo;
                      

          
                          
    


Broberg förlorade borta mot Edsbyn med Erik som åskådare på plats. Han kom hem precis. Läge att trösta honom kanske... !? =)

Auf wiedersehen!

RSS 2.0