Husmusen...

För det första...i torsdags hade vi ytterdörren öppen ganska länge och det var väl antagligen då den smet in, den rackarn!! Lite senare på dagen skulle vi sätta oss vid tv:n när vi ser att det kryper nåt stort längs med ena hörnet av rummet....upp på soffan och lite kvinnliga tjut.....EN MUS!!! Erik stog för lite mer manliga tjut, men tjut var det allt. =) Fast det var han som, tack och lov, tog tag i det hela....fram med skyffel för att dräpa den ovälkomna gästen. Men han var puts väck. Super läskigt. Fanns verkligen ingenstans!! Jaha... Vi skulle till Herzas och var redan sena inför det. Iväg och köpa en musfälla var vi ju tvungna att göra iaf. Johanna skulle till råga på allt sova hos oss den natten, i vardagsrummet där musen någonstans befann sig. Jaha...vi låg alla tre i våra sängar med Erik i mitten. Den natten sov jag i princip ingenting! Var rädd att knäa Erik om jag rörde mig. Sover ju för det mesta i fosterställning...haha!

Jaha, vi åkte till jobbet med fällorna gillrade med ost. När vi kom hem var musen fortfarande på fri fot i huset. Vi åkte till stugan över helgen och bad och hoppades att musen skulle vara fast när vi skulle komma tillbaka på söndagen. Pust, det var det! Tack vare min modiga prins slapp jag se musliket. Skulle inte ha sovit gott den natten om jag hade gjort det. Åh, va skönt att den är väck nu kan ja säga! Inga mer öppna ytterdörrar!! =)

Är i Norrpan nu. Ville överraska mamma. Å det gjorde jag med råge! *gapflabb*  Pappa hämtade mig igår kväll från tåget utan mammas vetskap. När vi kommer hem sitter mamma i tv-rummet och stickar, som den moderna dam hon är. Kikar in lite grann i rummet så att hon får syn på mig. Haha, hjälp, trodde att hon skulle få en hjärtinfarkt!!! Hon bara hoppade till och trodde inte sina ögon. Sen kramade hon om mig och började gråta. Så min plan att överraska och glädja lyckades! =)
Var ute och sprang imorse. Såååå jobbigt men såå skönt efteråt!!! Sprang en längre sträcka än vad jag är van vid och i gassande norrköpingssol. Svettigt värre! När jag kom tillbaka hem tränade jag lite till och stretchade som vanligt. Men...jag har fått en sträckning i ljumsken. Skit oxå!!! Kan knappt lyfta vänsterbenet. Å jag som hade tänkt springa vårruset på torsdag!! Gode Gud gör mig frisk i benet till dess!!!!! Vill så gärna vara med! Mamma har smörjt mig med tigerbalsam så det lenar riktigt skönt...

Saknar min modiga, underbara, vackra, fina och läckra prins!!!!!!!!!!!

Auf wiedersehen...


Nya nattduksbord!!

Eller a...nya och nya...det är faktiskt de första för oss och köpta på Second hand. Just nu står den ena slipad och betsad i mörkbrunt och torkar i trädgården. Kommer bli såå fint tillsammans med pappas hemmagjorda säng. Mmm!! =) Tills nu har vi haft ett tillfälligt nattduksbord i form av en lampkartong...ehh, ingen big hit. Så det ska bli skönt när dom riktiga borden kommer in.
Ska ta en tripp till Colorama idag tänkte vi...25% på i princip allt. Kanske man kan hitta lite fynd till det nya huset...för till det lär det ju behövas resurser! =)

Imorrn blir det bröllop i Örebro. Eriks kompis Linus ifrån hans tid i Valla gifter sig. Ska bli riktigt kul. Och bara för att göra resan lite extra och eftersom det var 3 år sedan på söndag som vi började prata med varann på crossnet, ska vi bo på scandic och äta massssa god frukost! =) Blir toppen de! Can´t wait!

Får se nu bara om maken min minns att det är Sofia som har namnsdag idag...ska inte påminna honom. Får alltid höra att jag missar hans och hans pappas namnsdag, Stefan, så nu ska han minsann grillas! =) Får se när poletten trillar ner för päronen oxå... ;p

Ska iväg och sola sen när erik slutat. Ryggen är ju kritvit av att bara ha suttit med näsan mot solen jue...haha. Inget snyggt när man ska ha axelbandslös klänning imorrn.
Auf wiedersehen!

Beach 2009

Något sent påtänkt men jag har börjat satsa rejält med träningen nu. Cyklar, springer och styrketränar för fullt. Får se om det ger nåt resultat inför sommaren. =) Inte så troligt att det sker så snabbt men jag mår mycket bättre av det iaf. Johanna kommer hit i eftermiddag så då ska vi ut på en tur tillsammans. Skönt med sällskap trots att jag alltid springer med musik i öronen.  *la la la la la*

Ska vara med Rosie och Helena och köra bakom Nina Söderqvist imorgon. Blir spännande! Vi övade igår kväll och det låter riktigt bra om jag får säga det själv. =)
Idag blir det förutom springturen en ganska lugn dag. Ut till Arbrå i eftermiddag och byta däck på bilen....gahhh, inte gjort det än ju. *smäll på fingrarna*
Erik är hemma från jobbet....han är inte riktigt kry. Förkyld och allergi, ingen skön kombination för stackarn. Ska väl väcka honom nu iaf...tråkigt att inte få umgås med honom när han ändå är hemma jue... ;p

Ska försöka få fram bilder på huset till er som var intresserade...

Auf wiedersehen!!

Förnedringsmöte...

Nyss hemkommen från en obligatorisk träff på arbetsförmedlingen. Det enda jag fick ut av mötet var trötthet och irritation!! Vet att de som stod där framme inte är de som bestämmer, men det är dom som fick min aggression. De som verkligen bestämmer kan inte ha det rätt ställt i skallen. Ursäkta men, jag förstår verkligen inte hur dom tänker eller OM dom tänker överhuvudtaget!!?? Nu är det helt plötsligt bättre att säga upp sig ifrån sitt deltidsjobb för att kunna få pengar ifrån a-kassan, istället för att fortsätta knega och vara tacksam för det man har och på det viset behöver a-kassan heller inte betala ut lika mycket pengar till oss som är deltidsarbetslösa. Nix...det lät kaaanske bra i deras små huvén men i praktiken är idén BLÄ för att uttrycka sig konkret. Helt korkat sjukt!
Det var en på träffen som funderade på att istället för att hämta ut pengar från a-kassan ta ut sin pension i förtid. Hon var väl i omkring 60-års åldern. Tänk att kunna ha den möjligheten...
Är så upprörd nu att jag måste lugna ner mig lite...ska till banken snart för att betala handpenningen på huset. Ja visst ja....HUS HAR VI KÖPT!! =) Hihi. Nåt att vara glad åt. Är superduper spännande men samtidigt lite läskigt. Är ju så vuxet och stort att köpa hus!!

Internet har legat nere här hemma, därav bristen på inlägg. Men nu ska det börja flöda igen. =)

Auf wiedersehen!!

RSS 2.0