Göötelabörg!

Sitter på ett hotell i Göteborg nu och bara mår gofis. =) Precis avnjutit en skaaaaplig grillbuffé med så mycket gott att jag är glad att jag valde en pösig klänning idag!  Efter lite om och men åkte Erik iaf med. Han mådde inge bra varken igår eller imorse. Men tack och lov så slapp jag spendera familjeresan till Danmark by my self (+ 18 pers andra i familjen oxå förståss...) Såå lycklig för det!  Imorrn går färgan till Köpenhamn tror ja och sen åker vi 25-30 mil vidare mot Vedersö Klit vid Ringkoeping. Nån dag blir det Legoland och en dag blir det bröllopsdag, den 28e. =) De andra dagarna går åt till lek och gos med syskon och syskonbarn. Mmm!

Har fått jobb oxå!!!!! Ett heltidsjobb som jag börjar på direkt efter Danmarksresan! Nyfikna på vart?? ;p

Kommer la kanske inte bli så mycket mer uppdaterat den här veckan, men jag kan skriva så här i förhand att... - roligt kommer jag att ha!!

Fortfarande bomull...

Hostar för fullt...måtte det bara bli bra till på söndag!!
Ikväll har jag och Erkan käkat bakad potatis. Tog huuuur lång tid som helst för dom att bli klar i ugnen. Men sen så, mumma!! =P

Vet inte hur många som varje dag i butiken frågar (bara för att vi har fullt med rea) "Nämen va synd, ska ni lägga ner butiken??" Daahaa, varför då är frågan!? Frågar dom det på varenda ställe som har rea eller? "Nää" säger man då lika glatt varenda gång; "det är bara sommarrea" Skulle jag få en krona för varje gång nån frågade skulle jag vara en mäkta rik kvinna just nu!

Erkan ska skiljas från sin älskade Forrrd, ungkarlsbilen, sir cleanford, gammelforden...jaja, kärt barn har många namn. Vi ska köra den till skroten i dagarna. Och det är inte en dag för sent de. Den har stått på garageuppfarten nu ett antal månader och bara agerat skådebröd så att säga. Bye bye säger jag med ett leende. Bye *snyft* bye säger Erik med en ledsen blick...stackarn...

Nu blir det rabarberpaj med egenodlade rabarber. YUMMI!!!
Auf wiedersehen...

Å så lite raj raj!

Bomull i halsen...

Känns som att jag har bomull i halsen. Inte alls skönt. Har inte styrka i rösten när ja sjunger och det känns lite sådär halvdant. Men det ska väck minsann!!!! Tillåter inte sjukdomen att inta min kropp!! =)
Var ute o sprang igår kväll, i 30 graders hetta. Har aldrig varit med om sån extreeeeem eftersvettning förr!! Tränade lite på altan efter språngturen på 5 kilometer, riktigt ambitiöst haha. Drack typ 2 liter vatten på eftermiddagen men svettades säkert ut 1 liter. Rackarns bananer. =)

Det var världens regn och åsk oväder här förut. Men nu ska det väl vara fritt fram att klippa gräsmattan tror ja. Usch så tråkigt!

Auf wiedersehen...
Och kors i taket, lite bilder blir det oxå!! =)Syster yster med sina söta barn...Amadeus...gullegris!Alva och Amelia...Mami & papi...kunde inte låta bli, ni var så söta här. Å papi med sin gul(lig)a fluga från 80-talet... =)Och det är ju klart att my lover måste vara med oxå...


RSS 2.0