Armar uppåt sträck!!

Rackarns bananer! Var på ett pass i igår på gymmet. Nordic power, typ skivstång å sånt. Skapligt jobbigt men kul! Killen som ledde passet hade ûbertajta cykelbyxor på sig...*gapflabb*  Idag mår inte min högerarm/axel nåt bra. Tror jag sträckte den på nåt sätt med för tunga vikter på stången. Idag gjorde jag och Erik oss redo att åka iväg till gymmet när jag skulle sträcka mig efter en tröja...med fel arm. Fick såå ont. Så jag "fick" inte följa med till gymmet för Erkan... =( Nog bäst att vila. Hoppas verkligen att jag är bättre imorrn för jag ska hänga med Maria till Box ´n fun. Fråga mig inte vad det är för pass, men det lät kul. Kanske ett bra ställe att avreagera sig på. =)

2 veckor på pricken kvar till semester!!!!!!! Sköjar du att jag längtar!
Auf wiedersehen...

4 år...

För 4 år sedan idag satt vi just nu och kollade på Mr & Mrs Smith. Jag hade anlänt till Gävle på dagen och vi hade ätit och umgåtts under eftermiddagen. En otroligt nervös men underbar dag. Han hade tagit emot mig när jag kom med tåget... Första gången jag träffade min älskade Erik!
Idag kom han hem efter att ha varit i Flen hela helgen. Blev så glad att han kom hem lite tidigare än vad som var sagt. Idag var det jag som stod på perrongen och väntade på min älskade. Fast jag hade blommor med mig... ;P Jobbade först i 2 timmar på gf och sen gjorde vi iordning lite gott att äta och åkte ut till Långnäs och låg på en filt hela ljuvliga eftermiddagen. Lovely!
Tusen tack för dessa 4 år älskling!! Det finns alltid anledning att fira kärleken... =)

Auf wiedersehen...
ps. Kors i taket, det ska bli sol och värme på midsommar! Yippey! 

Förresten Malin...

Idag körde jag "avskymaskinen" i TRETTIO MINUTER!!!! Känner mig riktigt stolt! =) Slå den du om du kan...haha!

Dags för bröllop...

Imorrn ska vi på bröllop i Gävle. Eriks kompis Elina ska gifta sig. Blir kul att klä upp sig och gå på partaj. Har en väldans massa flätor i håret nu som jag ska sova med så att jag blir läcker på bröllopet. Hihi... Färgade håret förut. Så nu är det liiite ljusare inför sommaren. Har målat naglarna lite anorlunda oxå. Fransk manikyr, fast istället för vitt på topparna har jag tagit lila. Jättesnyggt om jag får säga det själv. =)

Har spenderat kvällen hos Julia tillsammans med ett härligt gäng. Underbart att Maria och Henrik är tebax i Sverige!! Satt på golvet med Julia, Maria o Sunok och pratade porer, hår på benen o massa annat skojs! ;P Killarna satt i soffan å kollade på fotboll. Snacka om könsintegrerat. Sånt som Elinor bara äääälskar! Fast ikväll gjorde det mig absolut ingenting. Hade jättekul!!

Dags att få den där lilla skönhetssömnen. Så svårt att lägga sig bara. Har vm-invigningen på på tv:n och det är bra musik...emellanåt...;P

Auf wiedersehen...
Ps. sista dagen på dieten firades med hamburgare!! Haha... Har gått ner 4 kilo!!!!!

Femtielva myggbett...

Varit i stugan i helgen. Riktigt mysigt. Firade svärfars födelsedag igår med grillat och tårta. Fint väder var det oxå, den mesta av tiden iaf. På fredagen när bara jag och Erik var där i några timmar själva satt vi på bryggan nere vid vattnet och bara slappade. Jag satt läste och erik låg med huvét på mina ben. Så där Notting Hill-igt och gött. =) Men allt har ju sin baksida. Har som sagt typ femtielva myggbett på framförallt benen. Rackarns vad det kliar!!!

Så är det nationaldagen idag oxå. Tänk vad man gjorde förra året på den här dagen...sjöng och skakade hand med Kungafamiljen på Skansen. Härliga minnen...

Nu är det Miffo på tv. Ska ge den en chans, annars går jag vidare med Kärlek på menyn kl 9.
Auf wiedersehen...

Ps. Nu är det sommar!!!!!

RSS 2.0