Låååång dag

Imorse ringde hantverkaren, som skulle kolla vattenläckan i köket, 7:20 och sade att han nog kommer inom en timme. Såå trötta steg vi upp och förberedde för hans ankomst. Vi la oss för sent (som vanligt) igår, så nååågra timmar till hade inte varit fel. Vi väntade och vi väntade....han kom 10:30!!!!! Hantverkarfasoner! Å man vet ju aldrig heller, dom kommer ju inte alltid försent.  Så...trötta som få åkte vi sedan in till mäklaren och försökte hitta en lösning på alla dolda fel som varit i huset. Hoppas på en lösning, snart! Vi är otroligt trötta på det nu...
Sen blev det jobb mellan 12-16:30. Lagom långt vetja! =) När jag slutade hämtade Erkan mig o så åkte vi till gymmet. Körde riktigt hårt idag. Blev taggad när erik sa att jag på en maskin körde hårdare än de flesta andra, och det är en JOBBIG maskin!! En sån där som man rör både armar och fötter i en språngrörelse lixom. Min "avskymaskin" men man blir alltid så nöjd med sig själv efteråt. ;P
När vi kom hem så grillade vi. MUMS! Har börjat med en speciell diet från och med idag. Nu på kvällen kommer sötsuget!! Men ajabaja! Inget socker här inte! Nu blir det intensiv förberedelse inför sommaren, haha! Skönt iaf att vi båda två är med på´t. Hade nog varit ännu svårare annars...

Nu blir det ett kokt ägg istället för gottigott...haha!
Auf wiedersehen...


Det öser ner...

...och vi har varit ute på powerwalk!! =) Folk åkte förbi med sina bilar och tyckte väl inte att vi var vettiga som va ute i spöregnet. Men skönt var det! Det bara rann om en. Älskar att vara ute när det regnar! Men...det är riktigt skönt att sitta inne med filt och nåt gott att äta och med en go film. Det blir nästa anhalt här hos paret Ask. Myyys!

Gårdagen bjöd på enooormt vackert och varmt väder i hufvudstaden. Sen var det en riktigt häftig upplevelse att vara tillsammans med alla andra kristna i Sverige. Japp, det blir defenitivt fler gånger!

Auf wiedersehen...

Ej svar än...

Inte hört nåt om jobbet ännu... Dom skulle ringa på fredag eftermiddag och är inte det här eftermiddag så heter jag Rutger!! Börjar ju till och med närma sig kväll. Men jaja, jag är lugn i det. Får jag jobbet så får jag det, annars väntar nog nåt annat. =)

Aj aj AJjjj, vad jag har ont i fötterna! Har sprungit runt i butiken med högklackat idag. Inge vidare smart kanske, men vad gör man inte för att vara snygg!? Haha... Men nu blir det vila för fötterna vill jag lova!

Auf wiedersehen...

Inväntar svar...

Japp, imorrn eftermiddag ska de ringa om besked om eventuellt framtida arbete. Får berätta om arbetet om jag skulle få det. Det är iaf en 50% tjänst som i sånt fall skulle gå att kombinera med jobbet på gf och busungen.

Hade ju vattenskada i köket som säkerligen har legat där ett bra tag. Brädorna under diskbänken var helt mörka o ruttna. Men nu är alltså ett nytt golv lagt och vi har tänkt att vi tar resten, dvs skåp och resten av interiören, när vi får mer pengar. MEN, nu har det börjat komma vatten vid dörröppningen till tvättstugan som ligger i anslutning till köket. SKUNK!!!!! Ska ringa de som fixade upprivningen av golvet imorrn, för det började komma vatten efter att dom varit här. Hoppas att det löser sig...orkar inte med mer tjafs om vem eller vilka som ska betala vad. Men detta borde dom ju stå för. *hoppas*

I helgen blir det Jesusmanifestation i Stockholm. Förra året var det cirka 20-30 000 pers där. Ska bli superhäftigt att vara med!! Åker från Bollnäs vid 7-tiden på lördag morgon och åker väl hem på em/kväll nån gång. Är laddad till tänderna! =)

Imorrn är det dags för utvecklingssamtal med chefen på gf. Fick till uppgift att göra en utvärdering av mig själv som förberedelse inför samtalet. Läskigt att bedömma sig själv! Haha...

Auf wiedersehen...
Ps. Glömde stretcha efter träningen idag, så man lär ju känna att man lever imorrn... ;P

Good day

Det har varit otroligt mycke kunder idag på gf! Hann knappt med att dricka vatten. Som tur var stod jag inte ensam så mycket. Chefen håller på och lär upp en ny butikschef som ska vara i Gävle och sen kom Hanna vid lunch oxå. Skönt å tjöta lite med henne. Vi är på samma nivå i mångt å mycket. Trots att det för det mesta var smockfullt i butiken och ganska stressigt, har det ändå varit en rätt bra dag. Känns skönt att man behärskar såpass mycket som man gör i butiken.

Var och tränade efter jobbet. Och inte nog med det, när vi kom hem gick vi i snabb takt till Bollberget och tebax; cirka 5 kilometer allt som allt. Riktigt skönt. Det har varit en sån "klibbig" dag. Det har regnat ibland och annars har det bara varit fuktigt och det kändes kan man säga. Det var till och med svårt att slå in paket på jobbet för att man var så konstigt fuktig om händerna hela tiden. Men på promenixen hade fuktigheten släppt lite grann, så det var mäkta skönt med frisk och klar luft.

Nu är det mys med film i soffan; What women wants. En av många favvofilmer...
Igår gifte sig BillaBong förresten. Synd att man inte kunde vara där och beskåda den vackra bruden... Men GRATTIS till er iaf herr och fru Josefsson! =)

Auf wiedersehen...

Ps. inväntar svar om jobb från ett ställe...får svar på fredag eftermiddag...brr, nervöst!

Gefle

Varit i Gävle idag med familjen Ask/Övermalm. Faktiskt allihop samlade, riktigt kul. Inte ofta det sker i min familj... Johanna övningskörde båda dit och hemvägen, bra dessutom. Fast på vägen hem var jag inte så medveten om körningen...däckade efter typ 5 minuter och sov hela vägen hem. Najs! Lite ont i nacken nu bara, haha. TACKSAM att ingen (Johanna eller Erik) tog några fula sömnkort på mig!! ;P
Vi var på Valbo o Ikea oxå. Gjorde stora och finfina inköp : lågenergilampor + strumpor åt mig och erkan.

Nu blir det fredagsmyyyyys med lite chirre å mumsmums!
Auf wiedersehen...

Give the iron...

Kört på flytande föda idag. Skönt nog har jag inte känt av någon hunger, underlättar en hel del. Var precis iväg tillsammans med Erkan o tränade 1,5 timme. Superjobbigt men suuuperskönt nu efteråt! Beach 2010 - here we come! =)

Pratade med Calle som jag känner från mellan- och högstadiet. Han bor numera i Australien och vi fick kontakt igen efter typ 2 år och pratar lite då och då. Jättekul!! Jag tycker att det är så trist att man inte har nån barndomskompis som man känner typ sen lågstadiet som det verkar som att alla andra har... Men jag har iaf BillaBong och Calle från lite senare skolår...det är inte illa det! =) Å dom e bra dom!!!

Näpp, nu blir det in i duschen och sen myyys! Ledig dag imorrn oxå. Funderar faktiskt på att gå upp till Bullerby filmen som börjar vid 8 imorrn bitti. Kurra upp i soffan å äta lite frukost. Mm! Får väl se hur trött man är.

Auf wiedersehen...
Ps. Eriks mustasch är ÄNTLIGEN bortrakad! Återkommer med bilder före och efter och kanske nån Gûnter pose oxå, haha!

Planering

Haft planering med lovsången inför Ralingsås ikväll. Blir super tror jag! Kommer att leda många gånger de första dagarna, men det är bara till å be till den högste om kraft. =) Det kommer att bli en toppensommar iaf! Veckan efter Ralle blir det Norrköping i några dagar och sen bär det av med Gustafssonklanen till Danmark för mammas 60-års resa. Najs... Förutom detta blir det jobb, jobb och sen lite jobb.

Är inne på min andra maskin tvätt för dagen nu. Sen så har jag rensat lite i rabatterna idag oxå. Börjar ju bli riktigt huslig! Det måste vara vårkänslorna som griper tag i mig... =)

Auf wiedersehen...

Norrköping...

Vilken resa det blev... Åkte på tisdagskvällen efter jobbet till Norrköping. På ondsdagen träffade vi Millan med barnen, helmysigt. Promenad och glass. ;P  En kortis till Samuel som var hemma med Amadeus blev det oxå. Tyvär hann vi inte träffa Rebecca, Alva och Amelia... =(  På torsdagskvällen var vi hemma hos ex cheferna Micke o Thina med familj. Vi fick urgod Tapas! Det var minsann längesen. Både med maten och sällskapet. Var hur trevligt som helst. Skönt med människor man känner att det inte spelar nån roll hur längesen det var man träffades senast.
På fredagen var det så dags för Daniels begravning. Usch så hemskt. Nog för att man grät innan, men när familjen Petersohn kom in i kyrkan sist av alla med en rödgråten pappa Petersohn i spetsen, ja då sprack det totalt. Hade sprängade huvudvärk i 2 dagar efteråt av all gråt. Men oh vad man känner med familjen! Andreas hade skrivit en jättevacker sång till Daniel som han sjöng på minnesstunden. "Du är hemma..."  Sorgen tas inte bort, men en skön visshet om att vi ska ses igen lättar bördan.

I helgen var det träning av allra högsta grad för stämbanden. Sjöng i olika konstelationen vid 3 olika tillfällen. Ett av tillfällena, praise på lördagen, höll väl på en sisådär 3 timmar (exlusive övning!). Snacka om att man var sliten sen på söndagskvällen! Sen skulle man upp och jobba ett 10 timmarspass på måndagen. Omskyltning bla. Började 8:30 och slutade 18:30. Puh! Men vet ni...jag var iväg och tränade trots allt efteråt! Känns riktigt skönt att kunna säga det. =)

Soligt idag...synd att man inte har tillfälle att vara ute... Idag är det gf, arbetsförmedlingen och planering inför konferensen i sommar som gäller.
Hoppas att ni får en sköööön dag!
Auf wiedersehen...

Tungt väder...

Trodde att jag var ensam om det, men när chefen och maken kände likadant så undrar man ju....exploderande huvudvärk!! Kändes som att det gick blixtrar från ögonen. Antagligen var det pga av vädret, men fy att man ska må så dåligt av regntungt väder. Vi var iaf iväg och tränade, jag och Erik. Inte lika länge som vanligt dock, men vi var åtminstone där trots huvudvärken. =)

Imorgon efter jobbet åker vi till Norrköping. Känns såå roligt att det blir av! Stannar bara till på fredag då jag jobbar på lördag tyvärr... Får försöka hinna mycket på kort tid. Som vanligt alltså... :P

Arbetsförnedringen innan jobbet imorrn. Kuuuul!
Auf wiedersehen...

Valborg och helg...

Igår var vi ute på Fagernäs i närheten av Arbrå och tittade på eld och karlar med pärmar i händerna som sjöng in våren. Hade lite svårt att inte dra på munnen ibland. Musiknörd som man är så blir man ju så kritisk, vilket inte alltid är så bra. Basarna sjönk titt som tätt och tenorerna var ansträngda. Men dom gjorde det allt bra ändå! =) Sen han som ledde kören såg ut som att han ritade runda bröst i luften hela tiden. Haha!
Sällskapade med Nina och Stefan och avrundade kvällen med Zorro hos svärpäronen. Lyckades bränna av lite av mitt hår ovanför ett värmeljus under kvällen. Klantskalle! =)

Idag har det varit en skön dag i stugan. Riktigt najs! Soligt och fint så länge vi var där, men sen när vi åkte till farmor Iris började det regna så vi hade väldans tur. Invigde mina blommiga gummistövlar idag oxå. =)

Fundilerar på resa till Norrpan i veckan som kommer. En nära väns bror som begravs på fredag som man gärna vill delta på. Får hoppas att bensinpriset chocksänks så att det blir tokbilligt att åka! Håll tummarna!

Auf wiedersehen...

RSS 2.0