Snart så...

Fatta att det är imorgon som jag slutar på det så kallade "bygget", utan att nämna nåt namn. (Vore ju såå illa om de hamnade i dålig dager....som om de inte redan var där...dahaa! ;p ) Hur som haver, riktigt underbart att äntligen få sluta!! Ingen förväntan på ett trevligt avsked har man heller. Jo, från Ving-gruppen jovisst. Dom är härliga hela bunten, alla fem som är KVAR av de 12 ursprungliga! Nä minsann, nåt tack och lycka till från "bygget" och bossarna där lär man ju inte få. Känns ju riktigt kul de. Att känna sig uppskattad...nähä. Men, det är deras förlust!

Erik ringde när jag var på jobbet förut...flytten blir av tidigare än beräknat! 5 maj åker flyttlasset!!! Kommer fram till Bollnäs den 8e maj...hum, undra vad dom gör med våra grejer fram till dess. Dom tar väl nån tur emellan antar jag...förstår inte riktigt tänket men.... Är väl bättre att få en flytt gjord i taget!? Jaja, byråkrati!
 
Hade "españa-afton" igår kväll. Majsan kom till Lagerlunda och vi åt underbar nostalgisk "pojo" = kyckling!! =) Till detta massssor av ananas och galia melon. Mm, det väckte minnen det. Sen såg vi på filmningen från Spanien, där pappa femtielva gånger visade vart dom bodde i Calpe en annan gång. Vi får fixa post it lappar till honom till nästa resa så att han kommer ihåg vad han har filmat och inte!

Nu tappar min make snart tålamodet på att jag inte ringer "godnatt-samtalet" så jag får väl lyda min bättre hälft. Vi är ju som sagt gräsänklingar. Men...inte så länge till!!!! =)

Kommentarer
Postat av: systeryster

Buhu- måste ni åka ifrån oss? Näh, ja ska inte göra de svårt för er. E ju som sagt glad för er skull ju. Ska bli SÅÅÅ kul å få komma å gästa er. Oss blir ni ju inte av me så lätt, vet du. Å jobb till dej, det ordnar ju sej alltid. Vi vilar ju som bekant i jesu händer. Puss på er då!

2008-04-29 @ 09:06:42
Postat av: Maria Herza (soon to be)

ÅH! Äntligen en uppdatering här! Kollar ofta och inget händer.. Haha :) VÄLKOMMEN! :)

2008-04-29 @ 14:15:19
Postat av: Gisela

Wow va kul för er skull!
Lite egoistisk vill jag dock vara och säga...näääää inte redan!!! När ska vi hinna med o kramas hej då? Jag åker till maken i övermorrn...
Måste måste MÅSTE få en chans o kramas hej då me dej! hajaru?

Bless you!

Gisela

2008-04-29 @ 18:20:49
Postat av: Anonym

pollo

2008-05-04 @ 21:43:08
Postat av: hahaha

pollo heter det ju faktisket

2008-05-05 @ 11:35:45
Postat av: Ahlvlinderskan

spikar o järn alltså....eller som min far brukade säga...järnspikar (nene han svor inte han trots andra synder i livet...)
Ja hann ju inte kramaaaaaaaaaaaas!Du har ju redan flyttat jueeeeee...eller e de bara lasset som gjort de?
Snyft o snörvel...ja saknar er redan!!! o de e ju bara för att ja vet att ni e så långt borta nu juuuu!
Nån gång när ja blir stor, då ska ja o min älskling komma o hälsa er...o ni ska komma o hälsa oss...eller hur?!

Jag har haft en helt underbar helg med min make, hoppas ni får det minst lika underbart tillsammans idag o alla andra dagar!
Love you!

Fru Ahlvlinder ;)

2008-05-05 @ 18:36:10
Postat av: Anonym

Dags att uppdatera igen va!!!??
Hur ska man kunna följa dig och karln om ni inte uppdatarar era bloggar?????????

2008-05-07 @ 23:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0