Besök från söder...

Så har äntligen första hjorden av familj varit och hälsat på! Syster med familj plus mina päron kom i torsdags och stannade över midsommar. Var hypernära på att börja gråta när jag kramade om dem! Så underbart att få se dom igen! Midsommar spenderades i Laviken med med församlingsfolket. Strax efter fikat öppnade sig himmelen och det började öööösa ner regn! Men några av oss satt lugnt kvar på bänkarna med paraplyerna över oss. Var riktigt mysigt faktiskt. På det sättet behövde vi inte sätta oss på blöta bänkar sen...fyndigt värre. En man från kyrkan sjöng en sång med sin enormt kraftiga röst. Han behöver verkligen ingen mick om man säger så. Nån av barnen undrade sedan om "monstret" skulle sjunga snart igen. Haha.... dom menade förståss inget ont, men det lät så kul!! Resten av dag var solig och stekhet. Just så där osäkert och härligt som midsommaraftonar brukar vara.
Efter mötet i söndags, och efter lite shoppande på härliga Dollar Store, åkte Millan och familjen hem. Trist... Tycker inte alls om avsked! Mamsen och papsen stannade till igår. Härligt att ha dom kvar! Pappa verkade ha energiöverskott, ville inte alls ta det lugnt, utan hjälpa oss med allt som han kunde. Trixa med krångliga lampor, ordna med ledningar etc. Och alla "småsaker" sen då som köptes in....har dom att tacka för mångt och mycket!
På söndag kommer nästa hjord hit. Samuel med familj stannar tills på fredag tror jag det var. Lovely! Skönt att slippa stressa igenom ett besök och bara ta dagarna som dom kommer, och förstås hoppas på fint väder oxå...

Bröllop i helgen...Anna Jonehög gifter sig med Peter som hon faktiskt träffade på ett bröllop. Haha...såå romantiskt! Minns hur vi gick och fnittrade och pratade om att dom skulle passa ihop under festen på det bröllopet. Och så blev det så fantastiskt bra!! =) Dyr resa blir det bara...haha....så dyr som bensinen är nu lär ju bara resan fram och tebax från Årjäng gå på 1000 spänn. Men det är Anna värd minsann!! =)

På återseende, auf wiedersehen....

Kommentarer
Postat av: your big sister

AA du, syster. Lovely var det att träffa er, å se va fint ni bor. Helt perfekt område, å tomt, å hus förstås. Älskar er å hoppas att vi syns snart igen. Tack än en gång, för er fina gästfrihet. Ta hand om er nu! Tusen miljoner kramar från fam. uppe i bergen.

2008-06-25 @ 21:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0