Mååånga händelser...

...på väldans kort tid gör att man inte riktigt tar sig tid till att skriva om det, när man egentligen allra mest BORDE göra det. Så sitter man där i korvspa´t igen och inte uppdaterat den kanske mest hektiska tiden under hela ens liv. Jaja, dom allra flesta vet väl att det har varit jul, nyår, min födelsedag, eriks födelsedag och TEAM HANNA´S VINST I KÖRSLAGET!! =) Det var en helt fantastisk grej, att vinna hela skiten! Haha. Varje vecka har vi, efter varje framträdande och innan röstningsresultatet kommit, sagt till varandra med skämtsam ton ; "skiiicka hem oss!!" Vi gjorde verkligen vårt allra bästa VARENDA framträdande och kände att vi inte kunde gjort bättre. Jaha, är inte det nog så "skiiiicka hem oss då!" =) Men det behövdes ju inte. Yiiha! Det var ju en sån otrolig stressig, tålamodsprövande och tröttsam tid att vareviga vecka inte få en uns ledighet överhuvudtaget. Det sociala livet var ju som bortblåst. Flera gånger kände några av oss i kören att det var totalt stopp i både huvud och kropp. Oerhört psykiskt och fysiskt påfrestande. Men nu i efterhand kan man ju självklart säga att det var värt det! Kommer nog inte fatta vad jag har varit med om förrän i typ mars eller nåt. Haha... Har blivit intervjuad av två tidningar och 2 radiostationer. Är väl så det är att vara kändis....haha!

Det skulle vara omöjligt för mig att berätta om varje veckas händelser och det tror jag inte att ni är vidare intresserad av...  Vid frågor, skriv dom!! =)
Lite bilder är ju å andra sidan ganska kul....från "backstage" som vi säger inom branschen...haha! *fjomp*
Håll till godo;
                      

          
                          
    


Broberg förlorade borta mot Edsbyn med Erik som åskådare på plats. Han kom hem precis. Läge att trösta honom kanske... !? =)

Auf wiedersehen!

Kommentarer
Postat av: Billa

Hejsan Ellen! Det var på tiden att du skrev något nu. ;) Allt bra med dig? Nu är det bara 1 vecka kvar...sen ska den lille ut. =) Ta hand om dig och mannen!KRAM Billa

2009-02-13 @ 00:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0