Nya nattduksbord!!

Eller a...nya och nya...det är faktiskt de första för oss och köpta på Second hand. Just nu står den ena slipad och betsad i mörkbrunt och torkar i trädgården. Kommer bli såå fint tillsammans med pappas hemmagjorda säng. Mmm!! =) Tills nu har vi haft ett tillfälligt nattduksbord i form av en lampkartong...ehh, ingen big hit. Så det ska bli skönt när dom riktiga borden kommer in.
Ska ta en tripp till Colorama idag tänkte vi...25% på i princip allt. Kanske man kan hitta lite fynd till det nya huset...för till det lär det ju behövas resurser! =)

Imorrn blir det bröllop i Örebro. Eriks kompis Linus ifrån hans tid i Valla gifter sig. Ska bli riktigt kul. Och bara för att göra resan lite extra och eftersom det var 3 år sedan på söndag som vi började prata med varann på crossnet, ska vi bo på scandic och äta massssa god frukost! =) Blir toppen de! Can´t wait!

Får se nu bara om maken min minns att det är Sofia som har namnsdag idag...ska inte påminna honom. Får alltid höra att jag missar hans och hans pappas namnsdag, Stefan, så nu ska han minsann grillas! =) Får se när poletten trillar ner för päronen oxå... ;p

Ska iväg och sola sen när erik slutat. Ryggen är ju kritvit av att bara ha suttit med näsan mot solen jue...haha. Inget snyggt när man ska ha axelbandslös klänning imorrn.
Auf wiedersehen!

Kommentarer
Postat av: Billa

Grattis!Allt bra? Trivs ni i huset?KRAM Billa

2009-05-15 @ 19:13:33
Postat av: föräldr.

GG RR AA TT II SS då SOFIA ELINOR CHRISTINA (lillstrumpa) ASK. En sådan dag får man ju inte glömma.

Päronkramar

2009-05-15 @ 22:21:35
Postat av: Maria

Vänta nu.. Linus, Valla, Örebro... Den här Linus råkar inte heta Brandin?

2009-05-15 @ 22:58:48
URL: http://blog.hagglof.info
Postat av: Elli

Jojomensan. Brandin heter han. Ska du dit???? =)

2009-05-16 @ 00:15:58
Postat av: Anonym

Grattis i efterskott till Sofia! Dina föräldrar och vi verkar ha samma smak! Vår dotter i Taberg heter Kristina som du, vår son i Kalmar heter Mattias, som din bror och vår dotter i Malmö heter Sofia som du (Maggan). Vår dotter i Värnamo skulle heta Samuel, som din bror, om hon blivit en pojke.

2009-05-17 @ 09:36:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0