Trappmålning

Jaa, vi köpte ju ett hus som behöver upplivas aningen. Mest tapeter å sånt men det tar ju sin tid det med...  Just nu håller vi på med trappen. Erik den söta hunken målar nu endast iklädd kallingar!! Haha! Allt för att inte få på några kläder. =) Vi har satsat på att jag målar först å så kommer Erkan sen och målar kanterna. Den som inte målar fungerar som DJ vid datorn och letar fram gamla godingar, mest rock, från 80-talet. Riktigt kul och mysigt. Nu blev det Aerosmith med "love in an elevator" En riktig rökare! =)

Vår toalett här nere funkar inte så vi måste använda den där uppe...detta blir ju förstås ett problem när vi nu målar trappen. Men vi målar varannat trappsteg så länge så får vi trippa upp för trappen några dagar. =) Allt för konsten.

Kommer att jobba 138 timmar ungefär i december!! Jättebra för kontot till skillnad från typ 30-40 timmar i månaden i vanliga fall. Tack och lov. Kanske kan göra vår efterlängtade resa i januari eller februari!? Vore fantastiskt!! Vi har ju ändå ett presentkort som måste utnyttjas lixom... =)

Nu är det snart min tur att måla igen...
Auf wiedersehen!!

Kommentarer
Postat av: joel

bild på hunken i kallingar tack!!

2009-10-29 @ 21:34:16
Postat av: Elli

Haha, å det tror du han går med på!?

2009-10-29 @ 22:04:22
URL: http://hustruask.blogg.se/
Postat av: Billa

Bilder på huset vill vi se...=)

2009-10-30 @ 20:23:30
URL: http://camomilloo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0