Good day

Det har varit otroligt mycke kunder idag på gf! Hann knappt med att dricka vatten. Som tur var stod jag inte ensam så mycket. Chefen håller på och lär upp en ny butikschef som ska vara i Gävle och sen kom Hanna vid lunch oxå. Skönt å tjöta lite med henne. Vi är på samma nivå i mångt å mycket. Trots att det för det mesta var smockfullt i butiken och ganska stressigt, har det ändå varit en rätt bra dag. Känns skönt att man behärskar såpass mycket som man gör i butiken.

Var och tränade efter jobbet. Och inte nog med det, när vi kom hem gick vi i snabb takt till Bollberget och tebax; cirka 5 kilometer allt som allt. Riktigt skönt. Det har varit en sån "klibbig" dag. Det har regnat ibland och annars har det bara varit fuktigt och det kändes kan man säga. Det var till och med svårt att slå in paket på jobbet för att man var så konstigt fuktig om händerna hela tiden. Men på promenixen hade fuktigheten släppt lite grann, så det var mäkta skönt med frisk och klar luft.

Nu är det mys med film i soffan; What women wants. En av många favvofilmer...
Igår gifte sig BillaBong förresten. Synd att man inte kunde vara där och beskåda den vackra bruden... Men GRATTIS till er iaf herr och fru Josefsson! =)

Auf wiedersehen...

Ps. inväntar svar om jobb från ett ställe...får svar på fredag eftermiddag...brr, nervöst!

Kommentarer
Postat av: Billa

Tack så mycket!Det var en mycket bra dag! =) Vi kände oss mycket fina!Ha det bra!KRAM KRAM

2010-05-19 @ 22:05:47
URL: http://camomilloo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0