Norrköping...

Vilken resa det blev... Åkte på tisdagskvällen efter jobbet till Norrköping. På ondsdagen träffade vi Millan med barnen, helmysigt. Promenad och glass. ;P  En kortis till Samuel som var hemma med Amadeus blev det oxå. Tyvär hann vi inte träffa Rebecca, Alva och Amelia... =(  På torsdagskvällen var vi hemma hos ex cheferna Micke o Thina med familj. Vi fick urgod Tapas! Det var minsann längesen. Både med maten och sällskapet. Var hur trevligt som helst. Skönt med människor man känner att det inte spelar nån roll hur längesen det var man träffades senast.
På fredagen var det så dags för Daniels begravning. Usch så hemskt. Nog för att man grät innan, men när familjen Petersohn kom in i kyrkan sist av alla med en rödgråten pappa Petersohn i spetsen, ja då sprack det totalt. Hade sprängade huvudvärk i 2 dagar efteråt av all gråt. Men oh vad man känner med familjen! Andreas hade skrivit en jättevacker sång till Daniel som han sjöng på minnesstunden. "Du är hemma..."  Sorgen tas inte bort, men en skön visshet om att vi ska ses igen lättar bördan.

I helgen var det träning av allra högsta grad för stämbanden. Sjöng i olika konstelationen vid 3 olika tillfällen. Ett av tillfällena, praise på lördagen, höll väl på en sisådär 3 timmar (exlusive övning!). Snacka om att man var sliten sen på söndagskvällen! Sen skulle man upp och jobba ett 10 timmarspass på måndagen. Omskyltning bla. Började 8:30 och slutade 18:30. Puh! Men vet ni...jag var iväg och tränade trots allt efteråt! Känns riktigt skönt att kunna säga det. =)

Soligt idag...synd att man inte har tillfälle att vara ute... Idag är det gf, arbetsförmedlingen och planering inför konferensen i sommar som gäller.
Hoppas att ni får en sköööön dag!
Auf wiedersehen...

Kommentarer
Postat av: Husbandet

Ja det är bra att du tränar hela kroppen, så det inte bara är käkmusklerna som tränas;-)Gymet efter jobbet idag igen eller vad säger du?!

2010-05-11 @ 10:32:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0