Valborg och helg...

Igår var vi ute på Fagernäs i närheten av Arbrå och tittade på eld och karlar med pärmar i händerna som sjöng in våren. Hade lite svårt att inte dra på munnen ibland. Musiknörd som man är så blir man ju så kritisk, vilket inte alltid är så bra. Basarna sjönk titt som tätt och tenorerna var ansträngda. Men dom gjorde det allt bra ändå! =) Sen han som ledde kören såg ut som att han ritade runda bröst i luften hela tiden. Haha!
Sällskapade med Nina och Stefan och avrundade kvällen med Zorro hos svärpäronen. Lyckades bränna av lite av mitt hår ovanför ett värmeljus under kvällen. Klantskalle! =)

Idag har det varit en skön dag i stugan. Riktigt najs! Soligt och fint så länge vi var där, men sen när vi åkte till farmor Iris började det regna så vi hade väldans tur. Invigde mina blommiga gummistövlar idag oxå. =)

Fundilerar på resa till Norrpan i veckan som kommer. En nära väns bror som begravs på fredag som man gärna vill delta på. Får hoppas att bensinpriset chocksänks så att det blir tokbilligt att åka! Håll tummarna!

Auf wiedersehen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0