Goodbye....

Oj oj oj, so much has happened!! Hälften av mina och Eriks prylar står i vårt nya hem i Bollnäs numera. Har inte varit där ännu, så förstå att jag är nyfiken!! Maken skickade en filmsnutt (med visslande som musikeffekt i bakgrunden...;p) på alla flyttlådor och grejs som står huller om buller i radhuset. Fick dessutom nya tapeter i både sovrum och vardagsrum. Välja själva oxå. Inte illa det. Kommer att kännas märkligt stort att ha fler än kök och vardags/tv/gäst/sov-rum att vara i. Men uuuunderbart!! Erik är inspirerad till tänderna att få sätta igång med inredningen. Hihi, blir spännande att se honom in action.
Imorrn far vi alltså HEM, till vårt fina radhus...i det vackra idylliska Hälsningland. Kommer till fullo att sakna mångt och mycket här i Norrpan.....snyft........nä usch, "skak skak", int tänk mer på dä nu....orkar inte med några tårar medan jag är här...det får komma sen.  Hade avskedspartaj i fredags med familjen. Hade förvarnat att jag tar ett kvickt farväl, så att det inte blir alltför jobbigt... Ska åka förbi Millan på vägen imorrn för att hämta de blommor (förgätmigej) som vi fick som avskeds/inflyttningspresent. Millan.....don´t make me cry!!! Snyft...

Vill rikta ett stort och varmt innerligt TACK till mina kära föräldrar som låtit mig få slagga här i ett otal veckor. Perfekt och suveränt! Även om jag trivts ska det bli himmelskt att få komma till mitt och makens nya riktiga hem! Det vet jag att ni vet oxå. Willkommen zu vårat house!! =)

Nu lär det väl la inte bli så mycket inlägg på ett tag tyvär...bredbandet sätts inte igång med en gång där uppe. Men, det kan ju bli tidigare än tänkt oxå. Hoppas det! Nästa inlägg kommer förhoppningsvis att innehålla många bilder från vårt nya hem. (om nu flyttkarlarna har packat kamerakabeln så att det hittas vill säga...)

Kom på en sån fin sak som faktiskt, tro´t eller ej, hände sista dagen på jobbet. Fick man något "hej då", "lycka till" eller nåt från någon av bossarna på arbetet eller???? ICKE!! Hmpf! MEN! Mina underbara mysiga och härliga arbetskamrater Eva, Pia och Lis hade köpt tre plantor med smulgubbar som avskedspresent!! (smulgubbar är en korsning av smultron och jordgubbar...) Sååå söta!! Blev jätte rörd!! Så bland det första vi ska göra när vi kommer upp, jag och Erik, blir att plantera smulgubbarna som vi kommer att kalla "pialiseva"!  =) TACK så hemskt mycket än en gång hörrni! Ni anar inte vad det betydde för mig!!

Kommentarer
Postat av: Billa

Lycka till med eran nya lya. Jag lovar att komma och hälsa på någon gång. =) När det får vi ta lite senare när ni kommit iordning. Är jätteglad för eran skull. =) Lycka till! Kramizar Billa

2008-05-11 @ 18:28:23
Postat av: Avvisad

Ja... Man kommer med en blomma och vill välkomna men inte ens kan ni öppna dörren... Nästa gång hälsar jag på grannan istället ;)

2008-05-12 @ 14:13:23
Postat av: Olle Bull...

Lycka till där uppe då!!!
Ha det så gött. Kram Olle Bull

2008-05-25 @ 21:55:16
URL: http://joel84@blogg.se
Postat av: Anonym

Nu är det väl verkligen dags att uppdatara bloggen både med text och bilder. Någonstans mådte du väl kunna få ta på en dator med internet!!!

2008-06-01 @ 13:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0