Frisk!!

Helt otroligt... Var hos läkaren på måndag förmiddag. Samma läkare som Erik haft veckan innan....kunde knappt någon svenska. Jaha, en virusinfektion var det jag hade. Skönt att slippa halsfluss. Vila och dricka mycket varmt var ordinationen...
Erik, med fler, har ändå bett för mig att det ska gå över helt och hållet. Igår, tisdag, vaknar jag och känner...ingenting!!! =) Dagarna innan har det varit otroligt smärtsamt att ens svälja. Yippey!! =) Men jag ska fortfarande vila....tror att det är bra för mig. ;P

Ska antagligen få jobba ännu mer på Guldfynd! En kvinna har sagt upp sig så hennes timmar finns...=) Toppenbra det!

Rastlös som få...erik åkte till jobbet för en timma sen. Vad ska man göra? Inte titta på tv iaf. Gör jag för mycket som det är ändå. Funderar på lite husliga saker, som att göra kolakakor!!...mamma inspirerade mig sist jag var hemma. Faaaarligt bara att ha såna goda saker i frysen sen...om dom ens hinner hamna där!? ;p

Neeej!!

Uschiamej...anar halsfluss! Har haft feber (för att inte tala om yra på nätterna...) och allmän sjukdomskänsla i kroppen. Gjorde misstaget att duscha i hett hett vatten igår...frös ju så dant. Efteråt kändes det jätte märkligt i kroppen, framförallt i huvudet och ansiktet. Pratade med erik och mina föräldrar i telefon om att duscha i varmt vatten vid feber. Båda parter uttalade sig ungefär så här "jaa det du inte ska göra är ju att duscha huvudet i för varmt vatten"  Hum...hum...hum...

Erik kom hem inatt efter att ha varit på bandy world cup i några dagar. Jag kom hem från norrköping i onsdags kväll, erik åkte på torsdagskvällen. Några kyssar hit och dit under torsdagen. Och nu kan vi inte ens pussas för att erik inte ska riskera att bli sjuk till jobbintervjun på tisdag. Det suuuger!! ;p Stackars oss...

Fy och blä för att vara sjuk alltså!!

Vad i hela friden gör Max Weber där???


Kändis lookalike... =)


Ingen brådska, älskling...ehh

Igår förmiddags skulle vi iväg och handla, maken och jag. Jag stod vid dörren, redo och klar, medans maken står och diggar musiken på Mtv iklädd sina rosa kalsonger. Shake your "rumpestump" var tydligen hans motto denna förmiddag. Att han sen blir färdigklädd på ett kick sen är ingen ursäkt. Hum...undra hur våra barn blir, beroende på vem dom tar efter... Haha, kan se dom framtida små liven stå där med farsan och shaka the rumpestump. Vilken syn!

Har bakat tekakor idag med två smärre missöden. Först var saltet slut...suck!! Kom på den briljanta idén att vi har ju salt medplockat från Max och McDonald´s besöken (Brittans dotter som jag ju är... ;p ) Fick ihop till den tesked det skulle vara i degen. Yippey! Sen kom det andra missödet... Hade bara bakplåtspapper så att det räckte till två plåtar! Neeej! Hade ju en degsats som skulle räcka till typ 40 tekakor så det skulle absolut inte räcka. Men då kom nästa briljanta idé...eller snarare lösning. Det blev deg i långpanna istället...hoppas nu bara att dom är genomgräddade. Såå mycket slit för ingenting i sånt fall lixom.

Mm, smakade dom precis....MUMS!

Var hos paret Herza igår. Parmiddag. Riktigt mysigt! En spicy hot "paj" eller vad man ska kalla det. (receptet finns på marias sida http://mijjan.blogspot.com ) Såå gott!! Rekommenderas! Det värsta med kvällen var att efterrätten var dålig för min karaktär!! Sourcream chips OCH BLÅBÄRSPAJ!!!! Åhh, vet inte hur många gånger jag tog om. Fantastiskt gott!! Det bästa med kvällen var kvällen! =)

Auf wiedersehen!!


Första dagen...

Började alltså igår kl 14 på Guldfynd. Var superdupernervös! Var inne på Åhlén´s typ en halvtimme och bara gick omkring innan jag började. Visste inte vad jag hade att förvänta mig lixom.
Kom iaf dit...min chef, Anna, var på gott humör. Lovordade mig hela tiden och tyckte att jag var en sån glad tjej och att dom valt rätt och så. Kändes ju jättebra! Fick sätta mig i personalrummet och läsa en tjock pärm med säkerhetsföreskrifter. Hur man ska gå till väga vid diverse olyckshändelser osv. Blev lite uppskrämd när jag läste om vad man ska göra vid ett eventuellt rån. Huamej! Hoppas på att aldrig behöva uppleva något sådant! Ett litet test på vad jag läst fick jag skriva oxå.
Sen fick jag sätta på mig nyckelkedjan med nyckeln till smyckesskåpen bland annat. Spääännande! ;p Gick runt i butiken med Anna som ledsagare, mYcket att plugga in! Inte värre än Verner & Verner dock. Där var det ju så mycket olika saker man skulle kunna om mängder med varor. Här är det rent och slätt smycken. Inte så bara det, men jag tror att jag är lite mer intresserad av att lära mig det här, så det ska nog gå bra.
Tyvär så är min första arbetsdag inte förrän den 17 november. En och en halv månad kvar lixom... Vart en liten urladdning där. Trodde ju att jag skulle få börja arbeta på riktigt nu!? Men men, bara att gilla läget och hoppas på att dom behöver mig innan dess... =) Tror att jag kommer trivas bra där iaf. Skön personal....risk för skitsnack bland dom jag träffade igår, men det är enkelt gjort; bara att hålla sig utanför! =)

Efter jobbet gick jag till paret Herza. Riktigt fint har dom fått! Lite pinsamt må jag säga att dom har fått det mer ordning än oss. Ajsan bajsan! ;p Men det ska det bli ändring på! Sen åkte vi till Siv och Urban och övade inför skivinspelningen med Israelsånger som väntar så småningom. Spännande!

Nu ska jag hoppa i ett härligt varmt skumbad, denna kalla, mörka, trista, regniga höstdag. MysPys! =)

RSS 2.0