Lucia...

Haha, helt otroligt!! Är en av kandidaterna till Norrköpings lucia!! =) Sandra, den bävern ;p , anmälde mig, så jag gick till uttagningen mest för skoj skull. Blev alltså utvald bland alla dessa 18 åriga fjortis brudar! Hihi... Så nu får ni allt rösta! Bilderna kommer i nt, norrköpings tidningar nästa onsdag den 31 oktober. Checka där...

tåBira....

Det är ju såå otroligt skönt när man har rätt om en sak. Framför när maken är inblandad. I det här fallet gällde det ordet "tåbira" gentemot "tåPira" som pappsen och Erik med fler promt påstod att det hette. (Ordets betydelse: fotsvett, fotjos etc.)  På Israelresan pågick denna diskussion om vad det egentligen hette; tåbira eller tåpira. Det rätta svaret är förstås (daa...) tåBIRA enligt google. Så mycket väsen för ingenting....
 
Var på besök i Lagerlunda igår hos mamsen och pappsen. Vi skulle se lite på filmningen från Israel. Min far har köpt en ny digital filmkamera. På tv-skärmen fanns det flera olika filer från filmningarna. "Ja, det är från de olika påsättningarna", säger pappa. Ingen mer kommentar om detta....

På onsdag åker min kära make till Arbrå igen. Denna gången för dex-cupen och hans älskade bandylag Broberg. Sist han åkte utan mig till Arbrå var jag någotsånär beredd och redo för en helg on my own. Skulle bli riktigt skönt tyckte jag, i alla fall de första timmarna. Och mycket riktigt, redan på kvällen när han hade åkt var jag ledsen och kände mig tokensam.
Den här gången när han åker är jag inte ett dugg redo. Vill inte alls att han ska åka!!! Saknar honom redan nästan...hur nu det är möjligt. Och för att göra saken värre så är jag i Stockholm hela dagen imorrn för besök på Vings huvudkontor. Väl hemma i Norrköping igen ska jag gå på Luciauttagningen som jag inte har en aning om hur lång tid den kommer att ta. Jaha, kan väl säga redan nu då....hej då Erik, snyft.....vi syns på SÖNDAG!!.....buhuuhäääää!!

Att flå...eller att inte flaga...

Flå! Tänk att riva flaga på flaga på en brunbränd rygg. Mmm, finns det nåt som slår det? Kan sitta hur länge som helst och riva på nåns rygg när denne flår. För tillfället är denne någon Erik. Han får snällt sitta stilla medan jag klöser på honom. Haha, låter ju hur äckligt som helst, men det är sååå kul! Å så när man hör ljudet oxå....mm, musik för öronen det! =) Har gett maken lite paus från rivandet nu. Snart är det nog dags igen! Hehe....

Är tokförkyld. Har nog aldrig varit så här sjuk! Ringde till vårdcentralen igår för att få en tid för undersökning. "Nej, du måste ha varit sjuk i en vecka för att vi ska göra något" ?????????? E dom inte kloka eller? Visste inte vad ja skulle säga så ja bara lite buttert..."jaha...okej...hej då" Jag kan ju ha halsfluss for all I know, eller nåt ännu värre, som genast måste behandlas med diverse kurer av alla de slag. VAD VET DOM?? Blir så grYmt irriterad över nonchalansen. Visst att dom har mycket att göra, men de ska väl oxå ta hand om de som är sjuka så att dom blir bra!? Jag vill kunna gå frisk till jobbet, ja, jag vill kunna gå till jobbet överhuvudtaget! Som det är nu, så klarar jag knappt av det. Nää, skärpning vårdcentralen!!!!

Jaså jaha ja

Har tydligen blivit anmäld till Norrköpings Lucia. Fick ett brev hem om att jag skulle komma till uttagningen nästa vecka. Är grYmt nyfiken på vem det är som har anmält mig!! Snälla kom ut ur garderoben och berätta!!!! Blev i alla fall jätte glad! =)

Har nu alltså kommit hem från den underbara resan till Israel. En fantastisk resa som jag verkligen kan rekommendera alla!! Över förväntan!
Efter att ha varit vaken i 1,5 dygn på grund av restid mellan diverse städer fick jag dagen efter hemkomsten feber och hosta som nu dagen efter har blivit ännu värre. Suck! Och till råga på allt så kan jag inte missa nåt på jobbet, då jag precis har börjat på Ving och har sååååå mycket att lära mig om alla hotell och resmål som de har att erbjuda. Efter denna dag på jobbet var jag helt slut och körd i skallen. Återstår att se om Erik får hem en sumpråtta eller en människa efter jobbet imorgon...

Skriverier fran det heliga landet!

Sa var man antligen har. Resan ar och har varit mer an vad man nansin kunnat forvanta sig! Vi mellanlandade i Prag i torsdags i 6 timmar. Da akte vi in till ett regnigt Prag och strosade omkring pa gatorna. Vi bestamde oss for att ta en glass, pa ett stalle som vi senare kommer att angra att vi overhuvudtaget gick till. Jag bestallde en glass med blabar och jordgubbsglas DEKORERAD med gradde. Istallet fick jag gradde dekorerat med kanske tre eller hogst fyra sma teskedar med glass. Skulle forstass klaga, som den Gustafsson tjej jag ar, men fick verkligen inget for det. Kyparen skyllde pa att hans chef satt bredvid och att han inget kunde gora, hela tiden med blicken fast pa vara pengar. Usch sa arg jag blev. For att inte tala om pappa! =P Men vi bestamde oss for att inte lata detta forstora borjan pa var harliga resa.
Flygresan mellan Prag och Tel Aviv var jobbig. Gick inte att sova, detta mellan 00.00 - 04.00 da man som mest behover sova!! Jag i alla fall... Nar vi efter att ha landat i Tel Aviv anlande med buss till Jerusalem var man totalt sluuut! Inte sovit pa ett dygn och massa nya intryck att ta in. Efter att utan att ha sovit en blund, ata frukost klockan 7 pa fredagsmorgonen, slocknade jag och Erik som tva timmerstockar. Fyra timmar senare gick en buss in till centrum av Jerusalem, Ben Yehuda street. Detta kunde man naturligtvis inte missa. Toktrotta gick vi runt i staden tills oturligt nog shabbaten intraffade och de flesta affarerna stangde.
Som ni sakert forstar sa finns det saa otrooooligt mycket att beratta. Far forsoka att skriva mer en annan gang eller eventuellt beratta det live. Erik star bakom och ska skriva pa sin blogg, och naturligtvis lasa alla bandyresultat fran de senaste dagarna.
En sak maste jag bara saga....tanter alltsa....de kommer till ett frammande land och tror att kypare kan forsta deras svenska!?? Hum...det finns en del orginalare med har pa resan.
Vi har, maste jag bara beratta for att vacka er nyfikenhet lite granna, varit vid Gordons Golgata, sett platsen i Betlehem dar Jesus foddes, varit inne i Jesu grav (dar han inte langre ligger, utan lever!!), sett tempelplatsen, varit i Ovre salen dar anden foll pa Pingstdagen. Golvet dar var for ovrigt det som fanns pa Jesu tid. Man forestallde sig att det fanns sma molekyliska mikroskopiska stallen dar kanske ingen annan an Jesus eller hans larljungar hade trampat med sina fotter, och dar fick vi nu ga. Fantastiskt!!
Imorgon blir det bland annat Nasaret, Genesarets sjo, Jordanfloden, bebadelsekyrkan mm. Idag var det sol och bad for hela slanten. Lovely!!
Som sagt...finns hur mycket som helst att beratta. Far ta det en annan gang. Nu ska Erik skriva. Las garna hans oxa. www.eriq.blogg.se

RSS 2.0