Besiktning...NO thank you!!

Japs, imorse skulle bilen på efterkontroll. Igår var vi ute och rände och bytte torkarblad, efter mycket möda och slit fick vi fast dem, sedan fara runt halva stan för att få reda på en mack som sålde etanol. HC-värdet var för högt, så brorsans bilmekaniker rekommenderade oss att hälla etanol i tanken... Jaha, så imorse, efter en timmas väntan utanför, fick vi äntligen komma in. Bönerna gick varma upp till Fixaren med stort F, "låt den gå igenom, låt den gå igenom!!..." Efter att besiktningsmannen kört ett varv med bilen kom han in och sa att värdet var jätte bra, MEN...rosten på förardörren ställde han sig undrande över varför inte den förra besiktningsmannen hade anmärkt det. Så...vi fick en anmärkning på detta! På efterkontrollen!!! På nåt som vi inte ens fick information om på första kontrollen! Oj oj oj, vad det kliade...irritationen var sååå stor!! Pappa ska kolla upp om dom verkligen får göra så här...han har ju lite pondus...=) Dessutom, som om inte detta vore nog, slog besiktningsmannen med en skruvmejsel på plåten där det var rostigt. Fastän rosten var bortslagen, fortsatte han att slå hårt. Hrm...me not like besiktningsfölk!

Torsdag på jobbet...vill bara HEEEM!! Men först är det övning i kyrkan. Får hoppas att man kommer hem inte alltför sent iaf.

Vad händer och fötter...?

Farmor ligger på sjukan...lessen... Hon är den enda av de "äldre" som är kvar i livet. Vill att hon ska leva länge till! Får hoppas det...

Igår behövde jag turligt nog inte komma till jobbet. Så när jag vaknade vid hrm...halv 12 låg Erik fortfarande och sussade bredvid mig. Tassade upp och in till köket och försökte så tyst som möjligt göra iordning frukost på sängen åt min kära make. Vi har ju inga dörrar och Erik vaknar hur lätt som helst, så det var helt otroligt att jag klarade det utan att väcka honom. När te´t och kaffet var i mikron och dånade sprang jag in och väckte honom. Han blev glatt överraskad. =)
Senare på dagen var det bandydax för Erik, så han fick platsen framför tv:n i ....hrm..." vardags - sov - allrummet ", eller vad man nu ska kalla det. Jag satte mig snällt i köket  "där jag hör hemma" (enligt somliga mansgrisar där ute i världen). Tittade på lite film. Tack och lov att vi har en dator i köket oxå!!

Jaa, den här veckan lär man ju inte få se sin kära make så mycket i alla fall... Jag jobbar 10-18. Han jobbar 15:30-22:00. När han kommer hem lär ju jag vara nerbäddad. Vi tänkte båda i morse att  "jaa, vi känner att vi kommer att vara såå sjuka på onsdag, torsdag". Haha...näe då. Men skönt vore det. Inte att vara sjuka, men att få vara hemma, tillsammans!

Erik är för rolig på natten. Förra veckan var jag uppe på toan mitt i natten. När jag kommer tillbaka och lägger mig reser han sig upp, kollar på klockan, klappar mig på höften och säger mumlandes : "klockan är ett"
Ingen kommentar!  ;p

Alla stjärtarns dag!

Inte skrivit på ett tag. Det får jag höra. Haha... Träffade Billa Bong med sina coola Securitas arbetskläder på Coop igår. =) Riktigt roligt att träffa henne! Har jag inte gjort sen vårt bröllop...illa illa!

Som sagt, kamera kabeln är funnen!! =) Tack vare detta kan jag nu visa hur mysigt det var när min ena brorsdotter Alva var på besök här i våran lilla lägenhet. Vi hade myskväll med godis och film, Kejsarens nya kläder. Erik låg på sängen och var trött stackarn...transcom tar knäcken på honom...redan nu!
     Måste bara berätta om nattens händelse!!! Haha! Erik och jag somnade ganska sent igår, trötta som vi ändå var... Mitt i natten går Erik upp ur sängen märker jag. Tänkte att han säkert ska gå till toaletten. (haha, skrattar under tiden jag skriver...!) Han ställer sig på min sida av sängen, tänder sänglampan som är riktad rakt mot mig. Står kvar där ett tag, tills jag frågar vad han gör. "Äsch...åhh...hmm..." mumlar han. Säger till honom "Erik, gå och lägg dig!" Han går och lägger sig och jag kollar med honom om han är vaken, det är han inte. Låg och fnissade ett tag innan jag somnade. Vilket äventyr!! =)

Idag är det alla hjärtans dag! Lovely! Synd bara att man inte har några pengar till å göra nåt roligt med... Får bli lite god mat och myspys här hemma istället. Duger bra det med, så länge det är med maken min!! ;p

                                                                             
   

Norrut...

Idag bär det av till Arbrå igen. Känns riktigt kul! Snö och mysigt. Imorgon ska min fåfänga man till sin frisör som han fortfarande har i Bollnäs. Kom fram till att det kanske är den enda frisören som kan få någon pli på honom!? Haha. Sen har Erik tandläkartid i Söderhamn. Får jag för en gångs skull kika in i hans käft när tandläkaren håller på, han har varit med mig några gånger till min tandläkare...

Så nu väntar alltså 6 timmars bilfärd, när Erik har slutat vid 17, med antingen stereon på högsta volym till någon funky music som Erik kan göra sina stillasittande "moves" till eller oxå står Erik för hela underhållningen med monologer, sånger, danser osv. Resorna brukar bitvis vara ganska underhållande i en bil med Erik Ask.

Inte mycket samtal här. Dessutom är några av Vings höjdare på besök på bygget för att kolla läget. Bra att dom ser hur lite vi har att göra så att de kan öka på samtalen till oss. En av dom frågade mig om jag har tänkt ut och resa i sommar. Beror på om vi får någon rabatt från er, tänkte jag. Beror på hur mycket pengar man har, sa jag. Pretty please, ge oss rabatt!!! Det är vi vääääl förtjänta av!


Kvällsliga aktivteter...

Den här veckan åtog jag mig att jobba en timma extra varje morgon, bara för att jag och Erik skulle kunna åka tillsammans till jobbet. Snark... Erik håller mig verkligen vaken på kvällarna. I förrgår ställde han sig framför sängen och gjorde sina "moves" ett tag som fick mig att gapflabba, och inte bli tröttare som var tänk... Han körde lite hip-hop och egna "beats". Hrm...ja har då aldrig sett på maken. Sen gjorde jag tyvär misstaget att ställa en djup filosofisk fråga när vi låg där beredda att somna. Skulle jag inte ha gjort....Erik och filosofi är ett matchande par. Hrm... Till slut mumlade ja bara till svar, så att han skulle förstå att jag ville SOVA! ;p Tanken var att somna vid 10-tiden, men med Eriks dans och filosofiska tänkanden somnade vi nog inte förrän 12, halv ett. Haha, det är ett äventyr att bo med Erik! =)

Maken fyller år till helgen. Har en misstanke om att han är grYmt nyfiken på vad jag ska köpa till honom....hehe!!


Jo förresten!

Letandet efter den ökända kamerakabeln är nu äntligen över! Hittade den igår när jag städade...när annars!? ;p Så snart kommer det äntligen lite bilder här oxå. En sak att vara glad för iaf...

Arg så in i vassen!!!

Detta företag alltså...får spasma!!! Here´s why:  Cheferna säger till de anställda att inte prata illa om företaget när det kommer folk på intervjuer, de säger att vi inte får diskutera våra löner med andra, om vi är sjuka tar de bort den lilla reward som är kvar av deras nya beslut, de tog bort möjligheten att tjäna 2000 kr extra utan att meddela oss först, de trampar på oss som att vi vore små slavar som bara finns här för att DOM ska tjäna mer pengar. Och hit har jag skickat min man!? Stackarn...!  Ber till Gud att både han och jag ska få ett nytt jobb snaaart så att jag äntligen, efter alla dessa år, får säga upp mig från det här urbota obegripliga knäppa omänskliga och fåniga företaget. Svågern frågade för ett tag sen om jag kunde ställa upp på en intervju angående företaget när jag nån gång slutar...gör jag GLADELIGEN!!!!!

Gör ju inte saken bättre av att man aldrig får träffa sin man... När han kommer hem, så går jag och vice versa. Trams!!

Nää, dags att räkna till 10 och hoppas på att käkarna lossnar från varandra och att den ilskröda färgen i ansiktet snart släpper...dom ska inte få förstöra mitt liv!!

RSS 2.0