Adios amigos..

I eftermiddag åker vi mot Norrpan!! Kan inte fatta att dagen ÄNTLIGEN har kommit! =) Känns enormt kul! Ser ju fram emot själva resan mest förstås, men jag tycker att det är så extremt roligt med allt runtom. Packa, åka till norrköping för att där växla pengar, sen vidare mot landvetter på natten till lördagen för att vid 9-tiden på morgonen åka till España! Och flygresan sen då...oj oj oj, den är ljuvlig den! (hoppas ja haha) Älskar att känna starten i magen, sen första svängen, sväva över molnen och sen spänningen när man ska landa. Mmmm! =)

Har ju lite bilder att uppdatera er med! Vi har blivit morbror och moster igen! =) Snodde vårt tänkta namn till bebis iframtiden gjorde han oxå...hmpf! ;p Noah. Fint tycker vi. Här är den lilla gosingen;        
Knappt ett dygn gammal!    


Sen har paret Herza varit här oxå! Jätteroligt! Lite mat, lite prat, lite singstar! =) Henrik var på hugget med singstar. Första gången för honom, anar att det inte var den sista heller!? ;p Älskar singstar!! Ja, det va my kind of night det! Toppen! Det gör vi snart igen hörrni!
Vi hade roligare än det ser ut, haha! Man anar koncentrationen och tävlingsinstikten...
  

Och så har det ju varit bröllop igen... Kära paret Herza´s! Lite pix från det slänger vi in oxå.
                                  

Ja men då sticker vi nu då! Och till alla er som erbjudit sig att ta min plats på resan...har funderat på det, men NEEEEJ! Maskot hade kanske fungerat...

Sköt om er! Hasta la vista baby!! 

Kommentarer
Postat av: Mia

Vi vill gärna veta lite om resan nu ;)

2008-09-09 @ 10:21:37
URL: http://mijjaohenke.blogspot.com
Postat av: Olle Bull

Grattis får man väl passa på o säga då.

Hoppas att ni får det bra i spanien. kram olle

2008-09-14 @ 03:33:29
URL: http://joel84@blogg.se
Postat av: Mia

Tycker det ser ut som ni är ovanligt bekväma med den lilla i famnen.. Är det så att jag hör klampet av små skor i familjen Asks lilla tambur på Bergsveden? ;-)

2008-09-15 @ 09:47:05
URL: http://mijjaohenke.blogspot.com
Postat av: Henrik

Oj.. får jag till och med vara med på bild i den chockrosa bloggen :)Måste få revansch på Singstar nåt tag..så dålig på schlagerlåtar haha :)

2008-09-18 @ 13:01:01
URL: http://herza.blogg.se/
Postat av: Samuel Petersohn

När kan man förvänta sig att familjen Ask börjar leverera själva istället för att kladda på andras barn då? Världen har nog plats för en till liten Noah :)

2008-09-30 @ 13:40:38
URL: http://samuelsmode.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0