Calpe, always on my mind!

Så ska jag då försöka att göra en liten kort rekonstruktion av familjeresan till spanien.
Vi kom fram till flygplatsen Säve utanför Götelaborg på lördagens otta, alldeles öde på flygplatsen, för att 1,5 timma senare fyllas på av klanen Gustafsson. Vilket liv det vart!! Haha. De morgonpigga ungarna sprang runt ööverallt. Amadeus var flera gånger nära på att klättra in vid incheckningsdisken. Haha!

         

Vi fick springa i fullkomligt HÄLLREGN ut till flygplanet. Dyngsur från topp till tå! Vid starten skrek alla småbarn av förtjusning. Haha, alla runtomkring vände sig om och tittade på småttingarna med ett leende. "första gången i ett flygplan" De enda av barnen som var lugna var Hilda, Klara och Signe. Dom är rutinerade vid det här laget. 3 flygningar tror jag minsann att de har hunnit med. Resan på väg ner spenderades med "hänga gubben" tillsammans med Klara och Alva. Smart tjejer det där. =) 

Spanien tog iaf emot oss med värme och solsken. Det värmde våra frusna kroppar som fortfarande faktiskt var lite fuktiga efter avskedsregnet i Göteborg.
Bilhyrningen tog sin lilla tid...den manliga delen av vårt sällskap gick iväg för att ordna bilar så stod kvinnsen med barnen kvar. Härligt könsfördelning det där...NOT! ;p Tror att vi väntade, och för övrigt inte visste vart dom var, i typ 2 timmar. Suck! Sen vart det raka vägen till nåt matställe på vägen, för nu var vi vrååålhungriga! Vart nån dyr vägkrog som länsade en stor del av ens resekassa redan efter bara några timmar. Ajsan bajsan... Personalen kunde för övrigt ingen engelska, haha...fortsatte att prata på spanska. Daaah.

   

Huset som vi skulle bo i i Calpe var nästan bättre än vad man kunnat tänka sig! Det syntes till och med ifrån centrum, så ståtligt var det! =)

     

Oj oj oj...finns så väldans mycket att berätta om att jag nog får ta det i nästa inlägg...lite sköna sol och badbilder i höstmörkret. Ni får helt enkelt hålla er till nästa gång.
På återseende...! =)

Kommentarer
Postat av: Mijja

Ja om det där är huset ni bodde i akn man ju erkänna att man är aningens avis ;)

2008-09-29 @ 07:34:44
URL: http://Mijjan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0