Nerverna utanpå...

Åhhh, är så galet nervös och nyfiken! Arbetet som Erik sökt ska ge svar idag. Men dom ringer ju aldrig! Har inte kunnat vara något produktiv idag. Kunde inte äta frukost, satte igång å baka istället. Bröd...å bara för att jag inte kunde göra nåt annat passade ja på att göra ne.....chokladbollsdeg. (låter inte lika rätt när man säger så men...) SEn blev det "frukost"....vid 14.30!! Fungerar inte alls vid såna här tillfällen. Det värsta är att den förhoppningsvis framtida arbetsgivaren för Erik ska ha slutat vid 16....dvs ringer antagligen på måndag istället. Gahaa, ville ju ha en lugn och segerviss helg med vetskapen om att allt kommer ordna sig. Suck!
Modern och fadern åker (förhoppningsvis) ifrån Norrköping om en liten stund. Men först måste mamma brittan gå på toa minst 5 gånger för att "verkligen tömma ut allt" och pappa har åkt å tankat bilen för även den ska bli förberedd inför den relativt långa resan. Ska bli kul med lite besök. Var ett tag sen nu... Planerat inför helgen är att jag ska jobba (ensam i butiken imorrn...hjälp!), födelsedagskalas hos svägerska Johanna, schlagerbaluns med god mat och en massa annat gott, pappsen ska hjälpa oss att kolla på bil....kanske blir en Ford focus eller mondeo, ska kika på de... Gripen Trollhättan spelar tydligen mot Broberg på söndag, kanhända att den maliga delen av sällskapet blir sugna på det. Vet att Erik stÄndigt är sugen....på bandy alltså! ;p

Nä, måste dammsuga inför det celebra besöket som väntas...kan bara inte förmå mig själv att sätta igång. Ögonen är fästa på mobilen i väntan på att Erik ska ringa med ett glatt besked. RIIIIIIIIING NU DÅ!!!!! Står inte ut. Är på tok för nyfiken för mitt allra bästa.

Kommentarer
Postat av: Anonym

fick han jobbet eller?

2009-03-01 @ 09:33:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0