Självklart!! =)

Erik fick jobbet!!!!!! =) Såå fantastiskt underbart skööönt! Han börjar den 16:e med en liten utbildning och sen sätts det igång på riktigt. Åhh va härligt! Gud hör bön! =)

Sen har vi gjort ett riktigt fynd idag....=) VI HAR KÖPT BIL!!!!! =) Om ni kikar in på blocket så snart som möjligt kan det hända att den ligger kvar... sök på ford, 40-50000 kr, gävleborgs län, så ska ni hitta den. En silvermetalic med reg nr: SES _ _ _...haha, tyckte att det var lite kul. Ska hämta den på fredag om allt går vägen, så det blir en långtur det första den gör, till norrköping nästa onsdag bär det nämligen av! En rolig grej efter den andra! =) Har inte varit där sen i julas. Saknar alla så enormt mycke! Ska bli uuunderbart att komma dit tycker ja!

Sen har min kära fina vän Billa bong blivit mamma till lilla söta Tea! Såå vacker! Hoppas på att kanske få träffa både mamma, pappa, barn nästa vecka!? Vore jätteroligt att träffa er Billa! Finns det nån möjlighet, så säg bara till! =)

Får se om erik kan slita sig ifrån forden vi har nu förresten...det är ju hans ungkarlsbil, "sir CleanFord", den han raggade upp mig med...(bland andra)... ;p

Berättade av någon anledning för eriks farmor Iris, 85 år, om mitt lilla tics med näsan, ville förklara varför dom andra retades med mig eller nåt, varpå hon sa "vadå regnar det in??" Åååååå, va vi skrattade!!!!!!

Auf wiedersehen!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Sir CleanFord är kult! ;D

2009-03-04 @ 22:44:28
URL: http://asken7.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

Kul kommentar av farmor Iris. I like! Min humor. Hur som helst, saknar er så.....

2009-03-05 @ 09:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0