Alla dessa löööööööv!!

Tre timmar förra veckan, 3 timmar idag....nu är löven i trädgården väck!! Åtminstone tills de sista löven på träden faller ner och förstör vårt slit. Skönt att vara ute och röra sig och få frisk luft. Men det känns i kroppen nu. Jaa det är för väl att det bara är höst en gång om året! =)

Nu sätter det igång med övningar tillsammans med team hanna igen. Åtminstone för 11 st av oss. Det är dags för julkonserter tillsammans med Hanna. Ska bli riktigt kul! Första övningen imorrn. Det är så skönt för vi vet ju verkligen hur vi fungerar och hur vi arbetar så detta känns som klappat och klart. Har man en gång arbetat tillsammans under stress och press så vet man... =)

På lördag bär det av till hufvudstaden tillsammans med några från kören. Vi har fått biljetter till Körslaget. Ska bli riktigt spännande och framförallt konstigt att sitta i publiken den här gången, på "fel sida" lixom. Min favorit i år, team amy, har ju redan åkt ut så vi får väl se vem man ska heja på. Lila gick ju hem förra gången, meeeeen ja vet inte...ola!? Känns som att han, och flera i kören, lär bli alldeles för kaxiga för sitt eget bästa om de vinner. Haha... Vet inte riktigt om jag stöttar deras pajaslåt förra lördagen, moulin rouge låten med killar i raffset. Såg bara äckligt ut ju... Jaja, sånt som märks. Ska bli kul att umgås med den lila kören igen, orginalet! =)

Auf wiedersehen!

Kommentarer
Postat av: millan

Snälla syster yster! Skriv nåt roligt nån gång då!

2009-12-15 @ 10:09:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0